.Зібравши журналістів провідних видань та відомих блогерів за одним столом, шеф-кухар ресторану Park Kitchen Шота Годерзішвілі розповів про нове осінньо-зимове меню та влаштував невеликий майстер-клас, приготувавши кілька страв з нього: салат з тунцем, руколою, помідорами черрі, спаржею. та лимонним айолі; салат з вугром, міксом салатного листя та помідорами чері; тартар з лосося з маринованим буряком, редисом та лимонним айолі. Заправку для салатів Шота готує сам, змішуючи імбир, соєвий соус, кунжутну олію, сік лайма, сироп, сіль та перець.
.В оновленому меню Park Kitchen багато позицій, що викликають апетит: від класичного цибульного супу до особуко з телятини з шафраново-морквяним різотто, качиною грудки в глазурі з овочами, смаженої доради з фенхелем, шпинатом, пюре з морквою, кедровими з морепродуктів.
.Завершити трапезу Шота пропонує одним з десертів від шеф-кондитера Park Kitchen Лео Антонуччі – наприклад, класичним тортом «Опера» з ганашем із темного шоколаду або повітряним крем-брюле з мусом «Джек Деніелс». А для тих, хто не в змозі впоратися з десертом на місці, в ресторані відкрита вітрина десертів – можна захопити з собою макаруни, тарти та інші солодощі, які запакують у фірмову темно-коричневу коробку з логотипом Hilton Kyiv.
Фото: Архів прес-служб