Протягом трьох днів у рибному ресторані працюватимуть шість найкращих шефів турецького комплексу Gloria Hotels & Resorts на чолі з відомим у всьому світі кулінаром Фахіром Теллі. Команда кухарів Gloria працювала на найкращих кухнях світу, а в Україні вона намагатиметься зламати стереотип про те, що турецький відпочинок — це харчування за системою all inclusive: одноманітний та безликий набір страв та фаст-фуд.
Гостям REEF кулінари-віртуози подадуть смачну вечерю зі східним характером. Для приготування страв вони використовуватимуть лише свіжу рибу та морепродукти з південного та північного узбережжя Атлантики. Загальну атмосферу закладу створять відкрита кухня, RAW-бар зі свіжою рибою і ретельно підібрана винна карта.
КОЛИ: з 22 по 24 березня, 20:00
ДЕ: вул. Шота Руставелі, 16а