Закрити
UA
Життя

Рецепт тижня: гостра сангрія з кавуном

Поділись:
Проведіть спекотні дні в компанії освіжаючої сангрі з кавуном.

Гостра сангрія з кавуном

Сезон кавунів вважатимуться відкритим, отже, саме час готувати прохолодні напої з його основі. Пропонуємо вам спробувати гостру сангрію за нашим рецептом.

На велику компанію:

  • 1/2 ст. цукрового сиропу,
  • 2 ст. кавуна, нарізаного кубиками, 1
  • перець чилі,
  • жменя листя м'яти,
  • 3 пляшки вина,
  • 2 лайми.

Читайте також: ЛІТНІЙ КОКТЕЙЛЬ З ДИНІ: П'ЯТЬ РЕЦЕПТІВ

Гостра сангрія з кавуном

1. Для початку приготуйте сироп. Для цього змішайте воду та цукор у співвідношенні 1:1, нагрійте на водяній бані, доки цукор не почне танути, потім зніміть з вогню. Зачекайте, поки сироп охолоне.

2. Змішайте в одному посудині кубики кавуна, нарізаний кільцями перець чилі, м'яту та вино. Додайте сироп на смак і помістіть готову сангрію в холодильник на дві години, а краще на добу, щоб напій став більш насиченим. Врахуйте: чим довше стоятиме сангрія, тим гострішою вона стане.

3. Перед подачею додайте в напій лід та тонко нарізаний лайм.

Фото: thekitchykitchen.com

Статті по темі:

МОЄ МОРОЖЕНЕ: 5 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО УЛЮБЛЕНИЙ ДЕСЕРТ

ПОЛУБНИЧНИЙ ЗМУЗІ: 6 КРАЩИХ РЕЦЕПТІВ

МЕНЮ ДЛЯ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО ПІКНІКА: САЛЬСА, ТОФУ І МОХІТО