Ми були здивовані вибором леді Ді.
Принцеса Діана була взірцем для багатьох: її вміння завжди виглядати елегантно, бути відкритою та щирою, порушувати вікові правила Букінгемського палацу (принцеса Уельська не носила рукавичок і пізніше відмовилася від капелюхів, аргументуючи це тим, що «Не можна обіймати дитину в капелюсі»), і тепер залишається рольовою моделлю.
Інтерес до її особи не вщухає з роками. Нам цікаво знати про «королеву сердець» усі! І навіть її кулінарні уподобання.
Даррен Макгрейді, який став особистим шеф-кухарем Діани після 11 років роботи на королеву Єлизавету II, в інтерв’ю Деліш розповів про улюблені страви принцеси Діани.
Читайте також: ФУА-ГРА І ЧАСНИК: ЯКІ ПРОДУКТИ НЕ МОЖНА МЕГАН МАРКЛ
За словами Даррена, Діана ніколи не їла червоного м’яса або молюсків, але була в захваті від болгарських перців, фаршированих овочами та рисом.
Її улюбленою стравою були болгарські перці, фаршировані цукіні, грибами, рисом, часником з пармезаном і моцареллою, і соусом з копчених томатів і перцю. Вона просила цю страву кілька разів на тиждень.
Шеф-кухар продовжив: «Вона часто приходила на кухню і просила свою улюблену страву, сідала біля мене і говорила, поки я готував».
Читайте також: ЩО ПРИНЦЕСА ДІАНА ПОДАРУВАЛА ПРИНЦЮ УІЛЬЯМУ НА 13-РІЧЧЯ
Хоч Діана контролювала свій раціон, у неї був і десерт-фаворит — хлібний пудинг (запечені скибочки хліба із родзинками та цукром).
Її улюблений десерт? Хлібний пудинг. Вона їла його тільки тоді, коли Вільям та Гаррі недоїдали, щоб порція була маленькою.
Дивіться відео, де Даррен Макгрейді готує улюблені перці Діани: