UA
RU

Девід Бекхем та ЮНІСЕФ закликали допомогти дітям та сім’ям України

Редагувати переклад
Світова зірка футболу Девід Бекхем підтримує України у боротьбі з російською агресією з перших днів. На сторінці в Інстаграм спортсмен разом з ЮНІСЕФ звернувся до громадськості з проханням про екстренну допому українським дітям.

Девід Бекхем

«Матері змушені тікати разом з дітьми. Сім’ї роз’єднані. Дітей забирають з ліжок, щоб на ніч стати біженцями. Оскільки війна в Україні вже йде другий тиждень, потреби сімей загострюються, а 7,5 мільйона дітей зараз знаходяться під загрозою.

Сьогодні, у Міжнародний жіночий день, і мій 7-й фонд для ЮНІСЕФ створює екстрену апеляцію, щоб надати негайну допомогу для підтримки благополуччя дітей, включаючи надання їм медичних препаратів та безпечних місць для життя їх сімей.

Будь ласка, приєднайтеся до мене в підтримці ЮНІСЕФ у його життєво важливій роботі на місцях і дайте все, що можете. Дякую», — звернувся Девід Бекхем на офіційній сторінці свого аккаунту.

Це не перше звернення спортсмена з закликом про допомогу Україні.

війна в Україні

Девід Бекхем на своїй офіційній сторінці вже друкував фото понівечених українських міст, щоб привернути увагу світової громадськості до російської агресії.

#ВсеБудеУкраїна!

Фото: офіційна Інстаграм сторінка @davidbeckham

Читайте також: ЖІНОЧА СПРАВА. ТРИ ІСТОРІЇ: ЯК ЦЕ – ЧЕКАТИ НА ДИТИНУ ТА НАРОДЖУВАТИ ПІД ЗВУКИ СИРЕН І КАНОНАДИ ВИБУХІВ

Статьи по теме