UA
RU

Бренд Yuliya Magdych представляє патріотичну колекцію вишиванок, присвячену українській свободі і силі духу

Редагувати переклад
Український бренд вишиванок Yuliya Magdych анонсує вихід патріотичної колекції вишитих суконь і сорочок до Дня Незалежності України. Нова колекція бренду присвячена свободі і силі духу українців.

Yuliya Magdych 098

Основна ідея патріотичної колекції полягає у створенні візуального коду, за яким Україну зараз ідентифікують у всьому світі. Ключовим елементом колекції є життєстверджуючі жовто-блакитні та червоні кольори.

Патріотична колекція складається з двох лінійок: кольори українського прапору розквітають на сукнях-вишиванках, символізуючи вільну природу української нації та жагу до перемоги. В той час, як соковитий червоний презентує калину, яка піднімається від любові і поваги кожного українця до своєї землі. Дроп колекції присвячений калині буде випущений невдовзі.

“Ця колекція є своєрідним маніфестом української свободи і духу. Впізнавані у всьому світі елементи і кольори є візуальним кодом, завдяки якому Україну може підтримати кожен охочий”, – розповідає дизайнерка бренду Юлія Магдич про ідею колекції. 

Наразі бренд готується презентувати патріотичні лінійки для жінок, однак також планує виготовлення одиниць для чоловіків. Кожна сукня колекції буде представлена у обмеженій кількості до 7 одиниць і матиме індивідуальний номер, відмічений на бірці. 

Yuliya Magdych 5

Yuliya Magdych 98

Як зауважує Юлія Магдич: “На нас чинять не тільки військовий, але і ментальний тиск. Ми не можемо дозволити нашим бійцям відчути наші страх чи сум. Ми сильні і витривалі, а нова колекція – показник впевненості у перемозі. Саме тому вона насичена яскравими і соковитими кольорами, які найкраще ідентифікують Україну зараз”

Жовто-блакитні сукні патріотичної колекції вже вподобали співачка Джамала і телеведуча Катерина ОсадчаЗ початку вторгнення, бренд підтримує ЗСУ та постраждалих від війни дітей, перераховуючи кошти з продажів.

Yuliya Magdych

Yuliya Magdych 7

Читайте також: БРЕНД THE COAT ПРЕДСТАВИВ КОЛЕКЦІЮ СТВОРЕНУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Статьи по теме