UA
RU

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart

Редагувати переклад
Бренд ювелірних прикрас rimmart презентує новий дроп з трьох золотих прикрас, які стануть доповненням до основних колекцій та розширять лінійку прикрас. 

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart-Фото 1

Цей запуск став нагадуванням про плин часу — кінець літа вже за місяць, і засновниця бренду Римма Ушакова пропонує обрати собі нову прикрасу, щоб закарбувати в ній свої спогади про останній місяць спеки.

Універсальність, витонченість та багатофункціональність — головні ідеї всіх колекцій бренду знайшли своє продовження і в цьому дропі. У колекції представлені три нові вироби: каблучка Grid Ring XS, сережки Golden Rope та каф/каблучка Curve. Кожна нова прикраса доповнює одну з основних колекцій бренду. 

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart-Фото 2

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart-Фото 3

Grid Ring XS — це каблучка, яка розширює лінійку Grid. Геометричні та масивні каблучки цієї колекції давно стали однією з візитівок бренду. Нова прикраса стала більш універсальною, ніж її попередні версії — Grid S та Grid M. Каблучка розроблена в меншому розмірі, щоб кожен міг підібрати собі прикрасу, яка підходить ідеально. 

Колекцію Golden Rope цього разу доповнили сережки Golden Rope. Ця колекція завжди була пов’язана з сяянням, якого можна досягти навіть без використання діамантів. Раніше в Golden Rope були лише моно сережки, тож нові прямокутні сережки розширюють вибірку в каталозі. Золотий фініш на сережці нагадує рідке золото, яке ніби тане під сонцем.

Багатофункціональність, яка притаманна rimmart, в цьому дропі проявилась у кафі/каблучці Curve. Бренд завжди намагається створювати різнопланові прикраси, які можна носити по-різному, залежно від настрою. Каф/каблучка Curve саме така — її форма нагадує золоту річку, яка загортається сама в себе.

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart-Фото 4

Нагадуванням про плин часу — головна ідея нового дропу від rimmart-Фото 5

Читайте також: КОШТОВНІ, БЛИСКУЧІ, УКРАЇНСЬКІ: РОЗМОВЛЯЄМО З ЮВЕЛІРНИМИ БРЕНДАМИ ПРО НОВІ ТРЕНДИ 

Статьи по теме