UA
RU

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY

Редагувати переклад
Як прояв своєї поваги та любові до жінок, які боронять цілісність нашої країни, лікують наших захисників, невтомно волонтерять чи ліквідовують наслідки вторгнення на території України, та у яких найближчим часом очікується важлива подія у житті (весілля, хрестини або ж інша знакова подія) бренд MY X MY створив спеціальну капсульну колекцію.

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 1

MY x MY – це більше, ніж просто речі: це інструмент самовираження, що змусить оточуючих захопити подих від будь-якого твого образу. Філософія MY x MY закликає не обмежувати себе у демонстрації смаків, поглядів та принципів – адже історія показує, що жінка здатна на справжні дива, коли дозволяє собі звільнитися від очікувань соціуму.

«Я щаслива, що незважаючи на війну і на нову реальність, у якій ми всі опинилися з 24 лютого, наша велика команда продовжує працювати, дарувати радість українкам та донатити на ЗСУ. 

Наперекір всім страшним обставинам, люди продовжують кохати — несамовито, сміливо, чесно, — продовжують одружуватися та народжувати дітей.

Зважаючи на запити наших клієнтів, ми створили капсулу білих речей, які можна вдягнути на весілля під час війни, а потім залишити у гардеробі на декілька років вперед«, — диліться Яна, співзасновниця бренду MY x MY.

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 2

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 3

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 4

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 5

Весільна сукня для захисниць України: ініціатива від бренду MY X MY-Фото 6

Читайте також: ODE TO THE SKY. KATIMO SUMMER 2022 CAPSULE

Статьи по теме