UA
RU

La Métamorphose презентували нову кутюрну колекцію

Редагувати переклад
Колекція весна літо 2023 La Métamorphose отримала назву Clairs-Obscurs. Ніч та її краса є натхненням для нової колекції. Таємниця, прихована в зірках, темрява, яка є початком дня, магія місяця, що освітлює наші життя та душі, що дає перепочинок після дня, сповненого обов’язками та надією на краще завтра.

La Métamorphose презентували нову кутюрну колекцію-Фото 1

Світ потребує світла та любові. Як бачимо в метафорі світлячків, світлоносні комахи, які справді належать темряві, означають, що кожен із нас може бути світлом у цій самій темряві. Наш світ — це краса дня, але також таємниця та магія ночі. Наше життя наповнене і тим, і іншим. Світло і темна сторона, обидві формують нас насправді.

Колекція складається з 20 моделей.  Початок колекції — чорно-білі моделі коктейльного комплекту, доповнені квітами з органзи ручної роботи, смокінг і чорно-білий комплект з власноруч вишитими перлинними візерунками. 

У колекції з’являються 3D аплікації у квіткових формах і шампанському золоті, як символ сонця, що сходить. Кульмінацією колекції стала фінальна сукня зі сріблястого мережива з вишивкою від La Metamorphose, виготовлена в Atelier Lesage. У колекції також представлене мереживо Solstiss, тюль Goutarel і шовковий шифон. Додатковим елементом є сумочки з пір’я, доповнені камінням.

La Métamorphose презентували нову кутюрну колекцію-Фото 2

La Métamorphose презентували нову кутюрну колекцію-Фото 3

La Métamorphose презентували нову кутюрну колекцію-Фото 4

Фотограф Katherine Mironova

Читайте також: ІНТЕРВ’Ю. LA MÉTAMORPHOSE: МИ ХОЧЕМО ПІДКРЕСЛИТИ, ЩО КРАСА ЖІНКИ НЕ ТІЛЬКИ В ЇЇ ЗОВНІШНОСТІ, АЛЕ ЇЇ ВНУТРІШНЬОМУ СВІТІ, ЧУТТЄВОСТІ ТА НІЖНОСТІ 

Статьи по теме