Інгредієнти:
2 буряків середнього розміру,
6 яєць,
1 банка рибних консервів (натуральних, без масла), або солона, не маринований оселедець,
1 середня цибулина,
5 ст. л. натурального йогурту, тобто приблизно 150 г (можна замінити кефіром),
0,5 ст. л. гірчиці,
сіль,
спеції
Відварити яйця. Відварити або запекти буряк. Для соусу 2 варені жовтки розтерти з йогуртом і гірчицею. Посолити. Подрібнити яйця, що залишилися, буряк натерти на великій тертці, подрібнити цибулю. Розім’яти виделкою рибні консерви. Почати викладати шарами салату: на плоску тарілку викласти половину буряка. Змастити соусом. Для складання можна скористатися кільцем для салату – так листковий салат буде виглядати ефектніше.
Наступним шаром викласти половину подрібнених яєць, змастити соусом. Далі викласти подрібнену рибу, змастити соусом. Після цього викласти цибулю, змастити соусом. Викласти яйця, що залишилися, і змастити соусом. Останній шар – друга частина буряка, яку потрібно змастити соусом, що залишився. Зверху прикрасити жовтком та зеленню. Відправити салат у холодильник, щоб він настоявся.