Ресторан Steakhouse – місце, де можна не тільки з’їсти смачний стейк, але й помилуватися інтер’єром, вибрати вино або десерт на будь-який смак.
Стейкхаус успішно функціонує з жовтня 2017 року. Це м’ясний ресторан із справжніми стейками американського та українського походження, команда якого два роки тому досконало опанувала техніку роботи з м’ясом, використовуючи технологію сухого визрівання.
Читайте також: 10 найкращих барів Києва, де можна провести вечір п’ятниці (і не тільки)
З травня 2020 року Стейкхаусом офіційно займаються Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна, які разом із шеф-кухарем Стейкхауса Олегом Старуном внесли багато змін у меню та ввели до нього абсолютно нові вишукані страви.
За коктейлі відповідатиме Артем Лебедєв (бар-шеф мережі), за каву – бренд-бариста Слава Бабича, за хліб – незмінний шеф-кухар «Хлібного» Влад Марчук.
Витримки з меню/цінова політика:
Дизайнером інтер’єру став відомий архітектор Денис Беленко, команда якого розібрала три двохсотлітні особняки під Вінницею для внутрішнього оздоблення приміщення. Їхні балки стали основною для створення інтер’єру, меблів, декору і навіть дощок для м’яса.
Також тут знаходиться стелаж, на якому розташовуються три тисячі винних пляшок, а дизайнерські люстри у закладі виконані зі штучно вирощеного у Гонконгу кварцу.