
Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
Нам уже не терпиться спробувати, а вам?
Любителям шоколаду присвячується! Швейцарські кондитери доводять, що прогрес не стоїть на місці та представили свій новий продукт – рожевий шоколад. Рожеві ласощі вперше з’явилися на прилавках швейцарської фірми Barry Callebaut і називаються вони «Ruby».
Читайте також: ЗЛАКОВИЙ РАНОК: ЯК ПРАВИЛЬНО ПРИГОТУВАТИ ГРАНОЛУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ
Примітно, що шоколад складається повністю з натуральних компонентів без барвників, а рожевий колір дають червоні какао-боби. Шоколад Ruby став першою шоколадною новинкою після винаходу білого шоколаду в 1930-і роки.
За словами виробників, новий десерт має фруктово-ягідний присмак і не такий нудотний, як чорний шоколад.
Фото: barry-callebaut.comСтатті по темі:
ЯК ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ ЦУКРОВ?
РЕДАКЦІЯ РАЄ: ДЕ ПОЇСТИ СМАЧНОГО УКРАЇНСЬКОГО МОРОЖЕНОГО
Науково доведено: Штучні замінники цукру не допомагають скинути зайву вагу
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими