Анна Кузіна, ведуча ранкового шоу на телеканалі «Дом», про свої щоденні ритуали, які допомагають мати бадьорий настрій щоранку
Анна Кузіна розповіла нам про свої щоденні звички, які допомагають їй щоранку мати бадьорий настрій, прекрасний колір обличчя та достатній заряд енергії не лише для себе, а й щоб вистачало ділитися ним зі своїми глядачами.
Анно, поділіться з нами, який ваш найголовніший секрет бадьорого ранку та гарного настрою?
Головний мій секрет дуже простий: рано лягти спати, а коли виспишся — і настрій буде відмінний, і достатньо енергії! Як кажуть, краще недоїсти, ніж недоспати.
Так, сон — це дуже важливий «секретик», але чи тільки він один?
Звичайно ні, кожен ранок я починаю зі склянки води, також у моїй щоденній рутині лімфодренажні стрибки, вони чудово допомагають прокинутися, я зазвичай роблю близько ста повторень, це дуже допомагає надати тілу тонус. І звичайно, кава — це окреме задоволення, адже я жахливий кавоман, але намагаюся пити не більше трьох чашок на день. Також я люблю робити різноманітні маски, масаж обличчя, зволожувальні ампули. Люблю все, що пов’язане з доглядом шкіри: тонери, креми, сироватки. І до речі, те, що необхідно тонізувати шкіру після вмивання, нещодавно дізналася, ввела у свою практику і досить швидко відзначила позитивний результат. Дуже вам рекомендую! У повсякденному житті я майже не фарбуюся, але ось засоби догляду — це обов’язково! Також зі мною завжди гігієнічна помада та крем для рук.
А як щодо сніданку?
Я почуваюся краще, коли снідаю ближче до першої години. Почалося це з того, що я почала пробувати інтервальне голодування, але в якийсь момент я зрозуміла, що це комфортно для мене та мого організму. Зараз це так. Іноді можу поїсти годині о 10, якщо хочеться.
Чи любите готувати і яке ставлення до так званої шкідливої їжі та до сучасних трендів у харчуванні?
Не дуже, відверто кажучи, у мене є цікавіші заняття, але коли є час і під рукою все, що потрібно, то можна. Мої коронні страви – яблучний пиріг та грушевий тарт. Рецепти я беру на Youtube-каналі Cooking Time, там чудові рецепти! Там така подача класна, не нудна, приємна, як у нашого Чаби. Я, перш ніж почала працювати на «Утро Дома», взагалі не готувала, але з Чабою я готувала і гарбузовий суп, і салати різні, він мене дуже мотивує. Щодо «шкідливої їжі» — на жаль, я люблю чипси, смажену картоплю, не часто, але дозволяю іноді собі. А ось щодо сучасних трендів я абсолютний хіпстер, дуже це все люблю. Ось всі ці кіші зі шпинатом, авокадо-тости, раф, оранж-кава — моя тема.
А назвіть, будь ласка, топ ваших улюблених речей у гардеробі.
Все досить просто: джинси, світшоти, худі, ну, і звичайно, є маленька чорна сукня.
Чи є речі, які ви хотіли б зробити зі своєю зовнішністю, але не наважувалися?
Я ще не робила уколів краси. От мені й хочеться і колеться, але поки що не колеться.
Читайте також: Пам’ятка для власниць чутливої шкіри: як діагностувати, доглядати та не нашкодити
Які у вас хобі, чи займаєтеся ви спортом?
Я люблю кататися на лижах, дуже чекаю сезону. Захопилася бігом, навіть готувалася бігти 10 км, але дуже впала під час пробіжки, пошкодила коліно і після цього не бігаю. Останнім часом я займаюся вдома, знайшла дуже класного тренера (це один лондонський спортклуб, і вони під час карантину викладали безкоштовні тренування) і я дуже полюбила його тренування, запальні та веселі. Зараз він створив свою платформу, я підписалася на неї та продовжую заняття з ним.
А як щодо подорожей?
Я дуже люблю подорожувати, улюблене місто — це Париж, я досить часто бувала у Франції, зараз вивчаю французьку мову і для мене це можливість зануритися в інше середовище. Взагалі я люблю їздити туди, де я ще не була.
Останнім часом дуже просувають тему усвідомленого споживання, усвідомленого життя та й усвідомленості загалом. Яка ваша думка щодо цього?
Я дуже позитивно ставлюся до усвідомленості та свідомого споживання, сортую сміття вже довгий час і завожу його на станцію No Waste. А щодо інших видів «псевдоусвідомлення» я дуже обережна. Зараз багато мемів на тему «я в ресурсі і я в потоці», але у мене такий принцип: все добре в міру. Я не люблю, коли щось нав’язують. Відразу хочеться сказати: «А ми можемо нормально поговорити?» До медитацій та інших духовних практик я поки що не дозріла, а ось психологією я захоплююся, підписана на багато пабліків в Instagram, мені це цікаво. Нещодавно прочитала дуже цікаву книгу, яку рекомендую прочитати, «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях», автори Марк Лівін та Ілля Полудьонний. Вона класна та написана дуже простою мовою, з гумором, усім раджу, щоб розібратися із собою та своїми емоціями.