Захід у заміському комплексі під Львовом відвідали понад 400 людей. Разом із командою BEEF і REEF на чолі з шеф-кухарями Оленом Реньо та Олексієм Шеменковим на захід вирушив величезний, 50-кілограмовий тунець, виловлений напередодні біля берегів Мальдів. Гігантську рибину Ален Реньо обробив парою майстерень, влаштувавши справжнє шоу для гостей бранча.
У «м’ясній» зоні заходу кухарі BEEF смажили півтисячі стейків на відкритому вогні, а найзатребуванішим на літньому івенті був корнер від BEEF BAR 69, де бар-менеджер Еля Михайленко готувала крижаний Апероль та знаменитий Love&Dose.
Jazz-Бранч супроводжувався виступом виконавиці чарівних лемківських пісень Христиною Соловій.