Закрити
UA
Життя

Куди піти у Києві: ресторан Steakhouse

Поділись:

Ресторан Steakhouse – місце, де можна не тільки з’їсти смачний стейк, але й помилуватися інтер’єром, вибрати вино або десерт на будь-який смак. 

posts-to-db-Фото 1

Стейкхаус успішно функціонує з жовтня 2017 року. Це м’ясний ресторан із справжніми стейками американського та українського походження, команда якого два роки тому досконало опанувала техніку роботи з м’ясом, використовуючи технологію сухого визрівання.

Читайте також: 10 найкращих барів Києва, де можна провести вечір п’ятниці (і не тільки)

З травня 2020 року Стейкхаусом офіційно займаються Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна, які разом із шеф-кухарем Стейкхауса Олегом Старуном внесли багато змін у меню та ввели до нього абсолютно нові вишукані страви.

posts-to-db-Фото 2

За коктейлі відповідатиме Артем Лебедєв (бар-шеф мережі), за каву – бренд-бариста Слава Бабича, за хліб – незмінний шеф-кухар «Хлібного» Влад Марчук.

posts-to-db-Фото 3

Витримки з меню/цінова політика:

  • Карпаччо «Батикарне» з яловичини з томатами та трюфельною олією — 290 грн (доповнити вином Pinot Noir Pioneer Block, Saint Claire 2018)
  • Тальята зі стейку Мачете з молодою картоплею та соусом деміглас — 560 грн
  • Половина авокадо гриль із креветками, сальсою та соусом із кінзи — 240 грн (прекрасним доповненням стане InStabile #5 In Albis, Vins Nus 2018).
  • Гаспачо з тартаром із тунця та ікрою тобіка — 210 грн (з вином Alastro, Planeta 2019).
  • Окрошка з копченою яловичою мовою з квасом/айраном – 180 грн
  • Салат із теплих баклажанів з томатами та соусом із кінзи — 240 грн
  • Крем-брюле з маракуєю та кокосовим мусом — 160 грн
  • Також до стейку Рибай на кістці dry-aged сомельє Стейкхауса Антон Коваленко рекомендує келих Галатрона, Петроло 2014

Дизайнером інтер’єру став відомий архітектор Денис Беленко, команда якого розібрала три двохсотлітні особняки під Вінницею для внутрішнього оздоблення приміщення. Їхні балки стали основною для створення інтер’єру, меблів, декору і навіть дощок для м’яса.

posts-to-db-Фото 4

Також тут знаходиться стелаж, на якому розташовуються три тисячі винних пляшок, а дизайнерські люстри у закладі виконані зі штучно вирощеного у Гонконгу кварцу.