Спробувати смачні страви з різних регіонів Грузії, дізнатися про легенду гурійських пирогів та сванської солі, побачити, як роблять кахетинське вино, та продегустувати найкращі грузинські вина – ось неповний перелік того, що запропонують киянам та гостям столиці на гастрофестивалі.
На території ботсаду працюватимуть різні фотозони, дитячі ігрові майданчики та різноманітні майстер-класи з приготування національних грузинських страв. За приємну атмосферу відповідатимуть п’ять колективів, серед яких – представники школи Сухішвілі – ансамбль грузинського танцю «Іберієлі».
До речі, для всіх шанувальників грузинської кухні «Боржомі» запустили спеціальний гастроресурс – gastroguide.borjomi.com, на якому можна знайти автентичні рецепти, зібрані з усіх куточків країни.
КОЛИ: 24-25 вересня, з 11:00 до 20:00
ДЕ: вул. Тимірязівська, 1