Закрити
UA
Життя

Легким рухом: 4 ідеї для корисного перекушування

Поділись:

Якщо ви відчули голод, а до обіду ще далеко, спробуйте приготувати один із цих легких снеків.

Фруктовий салат із бальзамічним оцтом

posts-to-db-Фото 1

На 4 порції: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ч. л. меду, 3 ст. улюблених ягід/нарізаних фруктів, 1/4 ст. волоських горіхів, щіпка кориці.

Приготувати заправку для салату, змішавши бальзамічний оцет та мед. В окрему посудину пересипати ягоди, фрукти та горіхи, полити заправкою та приправити корицею.

Мигдаль у медовій глазурі

posts-to-db-Фото 2

На 6 порцій: 1 ст. л. меду, 2 ч. л оливкової олії, 2 ст. сирого мигдалю, морська сіль, 1/2 ч. л. кмину, щіпка кайенського перцю.

Приготувати лист пергаментного паперу для запікання. Розтопити мед та оливкову олію в сковороді, додати мигдаль, морську сіль за смаком, кмин та кайенський перець. Готувати 3 хвилини, обережно помішуючи. Зняти з вогню та пересипати на пергаментний папір, щоб горіхи охолонули.

Читайте також: ЯК ЇДЯТЬ СУПЕРМОДІЛИ: ПРОСТІ ПОРАДИ ВІД МІРАНДИ КЕРР І КАРЛІ КЛОС

Йогуртове заправлення з естрагоном

posts-to-db-Фото 3

На 6 порцій: 1 ст. натурального жирного йогурту, 1,5 ч. л. лимонної цедри, свіжий сік лимона, 1,5 ст. л. дрібно нарізаного естрагону, сіль та перець за смаком.

У невеликій посудині змішати всі інгредієнти, довести до смаку та помістити в холодильник на кілька годин. Подавати зі свіжими овочами.

Рисові хлібці з авокадо та насінням кунжуту

posts-to-db-Фото 4

На 2 порції: 2 рисові хлібці, м’якоть авокадо, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ст. л. насіння кунжуту, сіль та перець за смаком.

Намастити хлібці м’якоттю авокадо, збризкати соєвим соусом і посипати насінням кунжуту. Посолити та поперчити за бажанням.

Смачного!