
Легким рухом: 4 ідеї для корисного перекушування
Якщо ви відчули голод, а до обіду ще далеко, спробуйте приготувати один із цих легких снеків.
Фруктовий салат із бальзамічним оцтом

На 4 порції: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ч. л. меду, 3 ст. улюблених ягід/нарізаних фруктів, 1/4 ст. волоських горіхів, щіпка кориці.
Приготувати заправку для салату, змішавши бальзамічний оцет та мед. В окрему посудину пересипати ягоди, фрукти та горіхи, полити заправкою та приправити корицею.
Мигдаль у медовій глазурі

На 6 порцій: 1 ст. л. меду, 2 ч. л оливкової олії, 2 ст. сирого мигдалю, морська сіль, 1/2 ч. л. кмину, щіпка кайенського перцю.
Приготувати лист пергаментного паперу для запікання. Розтопити мед та оливкову олію в сковороді, додати мигдаль, морську сіль за смаком, кмин та кайенський перець. Готувати 3 хвилини, обережно помішуючи. Зняти з вогню та пересипати на пергаментний папір, щоб горіхи охолонули.
Читайте також: ЯК ЇДЯТЬ СУПЕРМОДІЛИ: ПРОСТІ ПОРАДИ ВІД МІРАНДИ КЕРР І КАРЛІ КЛОС
Йогуртове заправлення з естрагоном

На 6 порцій: 1 ст. натурального жирного йогурту, 1,5 ч. л. лимонної цедри, свіжий сік лимона, 1,5 ст. л. дрібно нарізаного естрагону, сіль та перець за смаком.
У невеликій посудині змішати всі інгредієнти, довести до смаку та помістити в холодильник на кілька годин. Подавати зі свіжими овочами.
Рисові хлібці з авокадо та насінням кунжуту

На 2 порції: 2 рисові хлібці, м’якоть авокадо, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ст. л. насіння кунжуту, сіль та перець за смаком.
Намастити хлібці м’якоттю авокадо, збризкати соєвим соусом і посипати насінням кунжуту. Посолити та поперчити за бажанням.
Смачного!
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай