Попри складні часи для ресторанної індустрії, вона не стоїть на місці та активно розвивається. Організатори, члени журі та експерти Премії, відзначаючи найкращі заклади, роблять вагомий внесок у розвиток та стабільність ресторанного бізнесу, та економіку країни, зокрема. А умови здорової конкуренції, що своєю чергою стимулюють активний розвиток індустрії, підштовхують застосовувати інновації, шукати нові ніші та сегменти ринку, експериментувати для утримання першості на ринку.
Цьогоріч в рамках Премії було зафіксовано понад 3000 номінантів. Члени журі премії СІЛЬ сформували перелік фіналістів 2021 року на основі закладів, запропонованих експертами, а також відповідно переліку закладів, які самостійно залишили заявки на сайті премії СІЛЬ. Нагадуємо, заклади членів журі Премії та переможці минулого року не беруть участі у поточному відборі.
За перемогу у 17 номінаціях премії СІЛЬ 2021 року боротимуться 146 закладів із 22 міст України. Переможці отримають мідні сковорідки та статус найкращого закладу України відповідно до своєї спеціалізації.
У кожній із 17 номінацій колегія журі формує список кращих шляхом голосувань в кілька етапів. Одне з голосувань відбувається в рамках зборів журі.
Читай также: Моя прекрасная тетя: Джиджи Хадид опубликовала фото сестры Беллы со своей дочкой
Методологія Премії передбачає 8 фіналістів в кожній номінації. Одночасно з цим, за рішенням членів журі, кількість фіналістів може варіюватися. Безумовно, кількісні зміни часто залежать від загальної сукупності закладів, що відповідають критеріям номінації на ринку.
Номінації премії СІЛЬ 2021 року:
1. Найкраща кав’ярня
2. Найкращий м’ясний ресторан
3. Найкращий ресторан української кухні
4. Відкриття року
5. Найкраща кондитерська
6. Найкраще міське кафе
7. Найкращий бар
8. Найкращий заміський ресторан
9. Найкращий пивний ресторан
10. Найкращий ресторан національної кухні
11. Найкращий ресторан при готелі
12. Найкращий ресторан із винною картою
13. Найкраще кафе-пекарня
14. Найкращий винний бар
15. Найкращий пивний бар
16. Найкращий ресторан азійської кухні
17. Вибір журі
Зі списком фіналістів у кожній номінації ви можете ознайомитися на офіційному сайті Премії .
Національна ресторанна премія СІЛЬ – це головна професійна подія ресторанної індустрії України. Премія заснована у 2013 році компанією Hoteliero з метою відзначення кращих ресторанів країни, а також розвитку галузі гостинності в цілому. Вона об’єднує українських рестораторів, структурує ринок, а також інформує гостей про якість закладів.
Імена переможців будуть відомі вже 28 листопада 2021 року у рамках IX урочистої церемонії нагородження.
Місце проведення: Україна, м. Київ, КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16а.