Предыдущая статья
Елегантне вбрання і промовиста брошка: образи Олени Зеленської на коронації Чарльза ІІІ
Ресторан-караоке Intense завжди втілює бажання своїх гостей, на цей раз, для всіх тих, хто сумував за морем та тюлечкою, шеф-кухарем закладу Денисом Новохацьким було створене спеціальне Одеське меню, приправлене колоритним гумором та авторськими настоянками від шеф-бара Андрія Жилана.
Маючи гарний привід Intense запросив гостей та друзів на веселі Одеські посиденьки, щоб частувати прихильників чорноморської кухні своїми новими стравами та запальною атмосферою.
Меню вечора складалось із: брускети з одеською тюлечкою, закуска з томатами та бринзою, ікри з баклажанів, форшмаку приморського, олів‘є з раковими шийками. На гаряче подавали соте із морепродуктів та плов з мідіями.
За гарний настрій у відповіді був ведучий Олександр Степаненко, а також скрипаль з одеськими мотивами та ілюзіоніст, що майстерно обіграв усіх гостей у наперстки.
Читайте також: НІНО КАТАМАДЗЕ: “СЛАВА УКРАЇНІ, ЦЕ СЛАВА САКАРТВЕЛО! ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ – ЦЕ ПЕРЕМОГА САКАРТВЕЛО!”