
Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
Нам уже не терпиться спробувати, а вам?
Любителям шоколаду присвячується! Швейцарські кондитери доводять, що прогрес не стоїть на місці та представили свій новий продукт – рожевий шоколад. Рожеві ласощі вперше з’явилися на прилавках швейцарської фірми Barry Callebaut і називаються вони «Ruby».
Читайте також: ЗЛАКОВИЙ РАНОК: ЯК ПРАВИЛЬНО ПРИГОТУВАТИ ГРАНОЛУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ
Примітно, що шоколад складається повністю з натуральних компонентів без барвників, а рожевий колір дають червоні какао-боби. Шоколад Ruby став першою шоколадною новинкою після винаходу білого шоколаду в 1930-і роки.
За словами виробників, новий десерт має фруктово-ягідний присмак і не такий нудотний, як чорний шоколад.
Фото: barry-callebaut.comСтатті по темі:
ЯК ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ ЦУКРОВ?
РЕДАКЦІЯ РАЄ: ДЕ ПОЇСТИ СМАЧНОГО УКРАЇНСЬКОГО МОРОЖЕНОГО
Науково доведено: Штучні замінники цукру не допомагають скинути зайву вагу
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай