Ням ням.
Якщо ви не підписані в інстаграмі на найпопулярніших food-блоггерів, тоді напевно ще не знаєте, що вони вже діляться фото і рецептами найсмачнішої, і головне – корисної страви. Смузі боул у студію!
На перший погляд може здатися, що шанувальники смузі просто поміняли посуд, замінивши склянку на тарілку. Але повірте, смузі боул дійсно відрізняється від звичайної смузі.
Справжній смузі боул містить більше інгредієнтів та поживніший. До нього додають лід, заморожені фрукти та овочі, протеїн або правильні жири – гранолу, сухофрукти, подрібнений волоський горіх.
Ще одна відмінність «смузі у тарілці» в тому, що його потрібно їсти. Пити через соломинку не вийде.
Дієтологи стверджують, що «смузі в тарілці» неймовірно корисні, поживні та головне – легкі для травної системи. Але, незважаючи на те, що майже 80% тарілки становить смузі, вони ж попереджають, що отримати зайві калорії дуже легко, якщо додати занадто багато жирів.
Хоча смузі боул в основному популярні в Америці, ця тенденція поступово набирає обертів у Європі, а в меню передових кафе все частіше з’являються їх перші авторські версії.
Читайте також:
Кавунова вода – новий тренд літа 2017
Супинг: як очистити організм і схуднути
Фото: Instagram (@monacoskitchen, @yoaruocco, @maikenf, @delightedinhealth, @coconutbowls)