UA
RU

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»

Редагувати переклад
Джордж Клуні та Джулія Робертс у нової комедії «Квиток до раю». Спеціально до прем'єри фільму Джордж Клуні та Джулія Робертс поділилися враженнями від зйомок у матеріалі для Marie Claire.
Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 1

Photo by John Phillips/Getty Images for Universal

Вперше з моменту прем'єри стрічки «Грошова ловушка» (2016 року) Джордж Клуні та Джулія Робертс з'єдналися знову на зйомках романтичної комедії «Квиток до раю». На екрані актори перевтілились у Девіда та Джорджію — колишніх подружжя, які здатні зійтися лише в одному — щирій любові та занепокоєнню майбутнім єдиної доньки Лілі (Кейтлін Девер). Тож коли дівчина відправляється на острів Балі, де закохується у місцевого хлопця та вирішує вийти за нього заміж, батьки не придумують нічого кращого, ніж вирушити слідом за нею, щоб зірвати весілля. 

Після прочитання сценарію Джулія та Роберт одразу почули, що у стрічки є потенціал та досить швидко ухвалили рішення приєднатися до проекту: «Ми з Джулією не були в активному пошуку спільних фільмів, проте були надзвичайно щасливі сказити «так» можливості знову попрацювати разом. Режисер Ол Паркер надіслав нам обом сценарій та сказавши, що ролі продумувалися спеціально під нас. Після його прочитання я одразу набрав Джулію та сказавши: «Я в проекті, якщо і ти зі мною». На що вона мені відповіла: Я за, якщо і ти за. Тож уже згодом ми прямували на зйомки до Австралії», — розповів Клуні.

Історія дружби Робертс та Клуні триває вже понад 20 років, що дуже впливає на результат їхньої роботи на майданчику: «Ми з Джорджем завжди були друзями і цей аспект дуже круто виявляється в наших спільних проектах. Ми знаємо як розсмішити один одного, чудово розуміємось і вміємо передати ці щирі емоції та почуття через екран глядачам», — коментує Джулія Робертс.

«Однією з причин, чому ми так ладимо з Джулією є те, що ми дійсно вміємо сміятися разом. У нас схоже почуття гумору, ми однаково шутаємо і тому так класно працюємо у тандемі. Правду кажучи, я не знімався в романтичних історіях ще з часів фільму «Один чудовий день», тому, коли отримав сценарій, почув, що зараз саме час», — доповнює Клуні.

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 2

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 3

Крім того, кінопара мала преркасний досвід роботи разом з режиссером Олом Паркером: «Він завжди міг ясно та чітко донести до нас власне бачення та ідеї. Ніколи не стеснявся пояснити, що на екрані виглядає не так, які сцени потрібно перезняти чи допрацювати. Він вказував на наші помилки та скеровував нас. І я дуже поважаю його за такий підхід. Я неймовірно раділа, коли чуло сміх Ола наприкінці шкірного дубля», - ділитися враженнями Робертс.

Коли Девід та Джорджія об'єднують зусилля, щоб зірвати весілля доньки, Девід починає усвідомлювати, що в нього досі є почуття до колишньої дружини: «Так, вони розлучилися багато років тому і кожен давно живе своєю життям, проте Девід і досі щось відчуває. Тим не менш, він упевнений, що вона давно забула про нього, живе своєю життям і невимовно щаслива у нових стосунках», — розповідає Клуні.

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 4

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 5

«Головна мета Джорджії, коли вона прибуває на острів — зупинити доньку від скоєння тієї помилки, яку колись зробила вона. Вона не хоче, щоб Лілі втратила всі ті можливості, які чекають на неї вперед через імпульсивне рішення. Проте чим більше години Джорджія проводитиме поруч із колишнім, тим більше вона починає сумніватися в стосунках із нинішнім хлопцем.

Серед усіх сцен фільму головним героям найбільше запам'яталася та, де вони випивають у барі, а згодом починають танцювати: «Мені здається, вся наша команда чекала цього моменту. Це дуже смішна сцена, у якої було задіяно чимало акторів. Ми заздалегідь обговорювали ті, як все має виглядати, проте того дня просто імпровізували. Пом'ятаю, ми робили все, що спадало на думку і кожен дубль був різним. Наприкінці зйомок я була надзвичайно стомленою, а ще, у мене боліли скулі від сміху», - ділиться Робертс.

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 6

Джордж Клуні та Джулія Робертс знову разом у комедії «Квиток до раю»-Фото 7

Photo by John Phillips/Getty Images for Universal

«Зйомки цієї сцени стали одним із найвеселіших вечорів мого життя. Я не знаю, чи бачили ми колись Джорджа та Джулію настільки розкутими на знімальній площадці, як у того вечора. Вони танцювали так, ніби знову повернулися до коледжу та згадали молоді роки. Вони, мабуть, так танцювали та відривались, коли були молодими. Але не лише завдяки танцям ця сцена була настільки теплою та смішною, а й завдяки надзвичайній хімії між героями. Вони жартували, сміялися, і надзвичайно кайфували від процесуу», - розповівши режиссер.

Дивіться «Квиток до раю» з 15 вересня біля кіно! Допрем'єрні покази із 10 вересня.

Фото надала компанія B&H Film Distribution Company

Читайте також: «КЛОНДАЙК» ЗМАГАТИМЕТЬСЯ ЗА НОМІНАЦІЮ НА «ОСКАР» ВІД УКРАЇНИ

Статті на тему