UA
RU

Українські блогери з найстильнішими сумками осені

Редагувати переклад
Одна з головних переваг осені – можливість кардинально оновити не лише свій гардероб, а й аксесуари.

Поки світові тижні моди відкривають завісу своїх зимових колекцій, італійський бренд аксесуарів O bag продовжує слідувати світовим модним тенденціям, дивуючи своїх шанувальників новими моделями та формами сумок-конструкторів.
 
Осіння колекція O bag – це мікс барвистої палітри відтінків та ключових трендів сезону:

·working girl - чорно-біла гама та мінімалізм
В·pop colors - Вкраплення яскравих кольорів в урбаністичні образи
·мікс фактур — поєднання принтів, хутряних та твідових деталей
В· багатошаровість — комбінація кількох прикрас та нашарування деталей в аксесуарах
 
Одягнені в аксесуари з осінньої колекції, сумки O bag виглядають настільки незвичайно, що потрапили у фокус уваги Fashion-блогерів Києва.

Аліса Алієва 

Аліса Ілієва віддає перевагу всі відтінки пастели. "Вважаю, що всі вони ідеально поєднуються між собою". Цієї осені Аліса обрала для себе 2 варіанти сумки O bag knit на кожен день.

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 1
             

O bag knit mini - універсальна та компактна. Об'ємна в'язана текстура корпусу виділяє цю модель серед інших форм O bag, а у поєднанні з базовою підкладкою та короткими ручками створює базовий осінній комплект.

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 2
 

Молочно-біла підійде під все, але найкраще буде поєднуватися зі світлими образами. Особливо з білими шкіряними брюками та будь-якими тренчами”, — каже Аліса.

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 3

 

Для другого образу дівчина також обрала новинку осені 2018 – модель O bag knit, у темно-синьому кольорі. Класична версія O bag knit використовується як шоппер завдяки своїй місткості та об'ємній формі кошика. 

Вважаю, що це як нова чорна. Тільки колір набагато глибший і цікавіший. Гарно поєднується з кавовими відтінками, а за розміром вміщує все, що мені щодня необхідно в робочому режимі: ноутбук, косметичку, гаманець, щоденник і ще безліч потрібних мені повсякденних речей. 

Тіна Сізонова

B (201) копія

 

Fashion- блогер, стиліст Тіна Сізонова є шанувальницею бренду O bag вже багато років. У своїх образах Тіна дуже ефектно комбінує тренди осені 2018 в одязі та аксесуарах.  “Осінь диктує свої права, і я з радістю приймаю їх. Осіння мода – мій фаворит”. Для своїх сезонних аутфітів Тіна обрала два різні за температурою образи, розкривши в них один із ключових трендів сезону осінь-зима 2018/2019 — еко-хутро. 

Теплі дні дозволили мені використати в образі велосипеда. Я одягла піджак, підкресливши талію, леопардовий топ, оксфорди та сумку з фліпом з еко-хутра O pocket, який зробив цю мініатюрну форму ще ефектнішою та жіночнішою”, — ділиться блогер. 

B (243) копія 

У своїх образах Тіна часто комбінує різні фактури та текстури. Лаконічний чорний рюкзак O bag Soft з нової осінньої теми Pink Attitude виглядає грайливіше завдяки плюшевій текстурі. 

 B (256) копія

Як щодо пухнастого рюкзака? Мій O bag soft чорного кольору не тільки шалено мило виглядає, але ще й дуже місткий. Він став відмінним компаньйоном до мого карамельного пальта, костюма з кюлотами кольору кейл та лаковим черевикам”. 

Діана Глостер

Блогер Діана Глостер у своїх повсякденних образах віддає перевагу поєднанню краси та практичності. “Для мене це важливо, тому що я гіперактивна людина, і практичність речей для мене не поступається їхній красі за пріоритетом вибору. А коли при цьому можна самій вирішувати, яке поєднання тобі сьогодні за смаком — це любов!”.

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 7

 

Діана зупинила свій вибір на мініатюрній формі O pocket у її двох виконаннях: класичній моделі O pocket та зменшеній O pocket micro, наймініатюрнішій у лінійці O bag. Сміливе поєднання ручки з еко-хутра, насиченої основи та чорно-білого змінного фліпа – один із ключових акцентів колекції Pink Attitude.

Модель O pocket настільки маленька і легка, що її навіть не відчуваєш на собі, а значить, можна без зайвих рухів бігати у справах, мільйон разів сідати в машину і виходити з неї, не відчуваючи жодних незручностей. 

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 8
 

У мініатюрному O pocket micro використані відтінки синього та бордо – класична осіння комбінація. 

Мені сподобалася ідея з довгою ручкою з еко-хутра. Виглядає незвично та стильно. Будь-який базовий образ можна зробити особливим завдяки такій сумочці”, – розповідає Діана. 

Слава Зоря

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 9

 

Блогер - стиліст Слава Зоря віддає перевагу універсальним моделям O bag в їх незвичайному виконанні.

Коли я вперше я побачила сумки O bag, мене миттєво вразила велика сумка з гарним, благородним сірим хутром. Того дня я дізналася, що це сумки – трансформери і що можна вибирати будь-який корпус, підкладку, ручки та декор. Від цього захотілося одразу зібрати свою”. 

Блогер зупинила свій вибір на новинці 2017 - формі O moon. "Зараз моя сумка була обрана з метою вмістити все, адже у молодої мами в сумочці не тільки помади. І тепер моя сумка O bag є незамінним помічником на прогулянках з дитиною”. Комплект O moon у теплому бордовому відтінку з широким ременем у смужку можна носити як у руці, так і на плечі. 

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 10

 

Мініатюрну модель O moon light Слава використовує як crossbody сумку, поєднуючи в одному комплекті насичений яскраво-синій відтінок blue maya та аксесуари з теми Pink Attitude у чорно-білій гамі.

Аксесуари O bag Слава додала у свій casual look — класичну комбінацію з тренча, білих кросівок, базової футболки і mom jeans, що вже стала класичною.

 Олена Гілка

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 11

 

У колекції Олена Гілка вже є кілька сумок O bag. “Якщо ви зі мною давно, то знаєте, що я любителька сумок o bag. По-перше, тому що я можу вибрати кожен елемент окремо. По-друге, ці сумки місткі і практично не втрачають свого вигляду з часом”. 

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 12

 

У своєму образі Олена вкотре довела, наскільки цікаво може виглядати класична комбінація O bag. "Як володаркою O bag classic, O bag 50 і O basket, цього разу я вирішила приміряти в новому кольорі O bag mini". Класичний принт Pied de poule ефектно відтіняє глибокий відтінок баклажановий корпусу. У поєднанні з іншими відтінками осінньої гами такий комплект O bag робить образ у правильному розумінні складним та об'ємним.

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 13

 

Для другого образу Олена вибрала базову форму O bag classic у класичному червоному кольорі, скомбінувавши корпус із темно-синіми ручками та підкладкою в тон до принта своєї сукні. Таке розставляння акцентів в аутфіті привертає увагу до деталей.  

 

Українські блогери із найстильнішими сумками осені-Фото 14

 

Одна зміна аксесуара, і O bag змінюється. Текстильний манжет із класичною клітиною тартан та клітина “Принц Уельський” на жакеті оверсайз створили благородний мікс принтів.

На мою думку, поєднання принтів — одна з найінтригуючих речей у моді. Мода на поєднання різних малюнків прийшла до нас нещодавно, але так сильно прижилася, що, здається, була з нами завжди”. 

В образах блогерів задіяні,

Сумки, годинники, окуляри — O bag

Прикраси - Les Interchangeables

Фото: Olya Carrera 

Локація: BAO Restaurant 

КИЇВ

ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176

ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1а

Шоу рум, вул. Б. Хмельницького, 42

ЛЬВІВ

ТРЦ Forum Lviv, вул. Під Дубом, 7б

ДНІПРО

ТРК МОСТ-Сіті, вул. Глінки, 2

ХАРКІВ

ТРЦ Караван, вул. Героїв Праці, 7

ОДЕСА

ТРЦ City Center, пр-т Небесної Сотні, 2

ТРЦ Рів'єра, Фонтанка, Південна дорога, 1

Le Interchangeables

сайти:

obag.ua

lesinterchangeables.com.ua

Instagram:

obagukraine

lesinterchangeables.ua

FB:

obagukraine

lesinterchangeablesua

Статті на тему