UA
RU

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд

Редагувати переклад
"Бабулини" кофти продовжують загравати із сезонним гардеробом модниць. 
Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 1

Для того, щоб усвідомити весь комфорт, тепло та затишок осіннього сезону в 2020 році не доведеться закутуватись у домашні пледи та гріти руки об чашку з какао. Дизайнери підготували для нас більш цікаві “відчутні” варіанти і, що найголовніше, їхній функціонал може розвернутися повноцінно на весь робочий тиждень.  

Якщо ви є шанувальницею пончо або хутряне пальто, дозвольте їм залишитися у ваших гардеробах, але обов'язково додайте деталь, яка зможе привнести комфорт без зайвої габаритності. Як ви могли зрозуміти, йдеться, зрозуміло, про комфортні кардигани, які восени 2020 можуть замінити повсюдні і вже досить набридлі блейзери. 

Звичайно, піджак завжди залишиться незамінним елементом офісного дрес-коду, але доповнити базовий набір виробом "з душею" ніколи не буде зайвим. Коротких відтінків і з хитромудрими принтами, для фанаток логоманії та консервативних традиціоналістів — арсенал стильних кардиганів восени 2020 року не обмежується типовими кофтами в стилі дружин президентів. Вивчаємо 7 обов'язкових варіантів "бабусин кофт" та їх універсальний характер у новому матеріалі рубрики "хочу/можу". 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 2

CO, 837 £/ Answear, 799 грн

Відтінки карамелі, кави з молоком та пісочного тіста вибирають фешіоністи всіх найавторитетніших столиць моди. І не тому, що бежеві та кремові тони повністю завоювали довіру дизайнерів, замінивши собою традиційну black-гаму. Справа в тому, що саме ці відтінки видають у вас справжню модницю, адже вони виглядають практично в будь-якому ракурсі стильно і розкішно. На осінь 2020 року вибирайте кардиган молочного відтінку на гудзиках - у ньому буде і тепло, і затишно, і дуже стильно пересуватися містом. 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 3

Khaite 1091 £/ Medicine, 799 грн

Читай також: Стопами Коко: 10 легендарних маленьких чорних суконь у кінематографі

Кеті Холмс минулого року навчила нас, як носити трикотажні комплекти з кардигану та бра, і з тих пір подібна комбінація з швидкоплинного тренду перейшла в розділ щоденної класики. Радимо вам повністю копіювати знаковий образ актриси, щоб зайвий раз продемонструвати свою fashion -обізнаність. Звичайно, легкий ефект негабаритний буде вам лише на руку. 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 4

Brunello Cucinelli, 1065 £/ Answear LAB, 1299 грн

На перший погляд перфорований кардиган здається скоріше модним блаженством, ніж затишним та теплим осіннім виробом. Частка правди в подібних твердженнях є, але поміркуйте самі, хіба можна утриматися від покупки настільки стильної дрібниці? З класичними брюками чи вкороченими джинсами – функціонал ажурного кардигану не знає меж. 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 5

Jil Sander, 1100 £/ Answear LAB, 799 грн

Читай також: Мікромода: Риси наймоднішої чубчика 2020 - стопами Холлі Голайтлі

Чорна база на осінь 2020 - абсолютний обов'язковий. Якщо хочете перетворити обов'язковий елемент "капсули" на модну заяву, то вибирайте кардиган нестандартного крою. Наприклад, схрещування "бабусиної кофти" зі смокінгом виглядає не просто оригінально, а навіть вінтажно. Начебто ви знайшли річ на блошиному ринку, але зробили її більш сучасною за рахунок фактури. Марлен Дітріх ніби схвалила подібне модне вкладення. 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 6

Ninety Percent, 55 £/ Tally Weijl, 649 грн

Незважаючи на те, що осінь дуже депресивний і мало радісний сезон, зробити його яскравим і насиченим нічого не варто. Важливо лише використовувати актуальні відтінки та не менш витончені способи реалізації. Наприклад, лавандовий або волошковий кольори в розрізі трикотажної моди виглядатиме оригінально, а тому ексцентрично. У компанії з класичними брюками вам легко вдасться повторити моду військової епохи з ухилом у бік актуального романтизму. 

Хочу/можу: 7 актуальних кардиганів на заміну піджаку — вивчаємо подіумний тренд-фото 7

Givenchy. 996 £/ Guess Jeans, 1899 грн

Якщо у вас достатньо сміливості та бунтарства, щоб носити речі з логотипами, восени 2020 року впроваджуйте свої смакові уподобання в найактуальніші вироби. За прикладом модних будинків Givenchy и Balenciaga носіть базові кардигани, оздоблені яскравими написами улюблених брендів. Звичайно, доплачувати за рекламу дизайнери вам точно не стануть, але фінансувати у власний стиль легко вдасться.   

У новому сезоні кардигани розсіюють свій вплив на максимальну кількість стилів. бохо-шик задовольняється образами з орнаментальними принтами, і навіть традиційнішими виробами, що нагадують національний одяг корінних жителів Америки. Діловий стиль доповнюється грайливими образами, в яких є місце і легкій дещиці сарказму, і обов'язковому консерватизму. А кежуал-Естетика поповнюється образами, в яких почуватиметься комфортно будь-яка дівчина - незалежно від віку та індивідуальних уподобань. 

Заміксувати кардиган у стильний образ неймовірно просто — достатньо взяти на озброєння ідеї з осінньо-зимових колекцій авторитетних брендів. Носіть затишні кофти в стилі богемної француженки, надихаючись образами Еді Слимана для Celine. Або згадайте про вічну твідову класику, підглянувши парочку варіантів у сезонній лінійці. Chanel. У Miu Miu и Prada вчитеся, як використовувати кардиган у традиційній стилістиці "препі". Тут вам прийдуть на допомогу накладні комірці, спідниці в складку та комбінація контрастних панчох та милих Мері-Джейн. Яким би не був ваш осінній настрій, стильний кардиган зможе його підтримати. Все залежить лише від сили вашої уяви та сміливості, за допомогою якої ви готові впроваджувати актуальний тренд. 

 

Статті на тему