UA
RU

Новою колекцією J'amemme відкриває сезон вечірок

Редагувати переклад
Сезон вечірок не може обійтися без паєток, нестандартних фактур та яскравих фарб. Цю аксіому вирішила не ставити під сумнів Юлія Ярмолюк, дизайнер J'amemme. Нова колекція бренду вийшла у форматі універсальної капсули для зимових свят.

J'amemme 7
J'amemme 3
J'amemme 1
J'amemme 4
J'amemme 5
J'amemme 2

Додавати нові інгредієнти у формулу успіху марки не довелося: плісування, стібки, чисті кольори. Останні представлені неоновим рожевим, глибоким теракотовим, смарагдово-зеленим відтінками. Без головного кольору наступного року за версією Pantone, Veri Peri, теж не обійшлося: у «найщасливішому та теплому з усіх фіолетових відтінків» виконані плісовані міні-сукні та стьобані костюми з еко-шкіри.

J'amemme 11

J'amemme 8

J'amemme 10

J'amemme 6

J'amemme

Дизайнер не приймає компромісів: якщо блискітки - то тільки паєтковий total look, якщо корсет - то зведений в ранг show piece аксесуар із вовни. Сусідять з ними в лукбуку пишні сукні з тюлю з драпіруванням, шовкові коктейльні сукні з вирізами та вишукані вечірні вбрання на одне плече. Плісовані сукні отримують паблісіті за замовчуванням - жодна колекція бренду не обходиться без фірмового елемента.

Опції для поїздки в мінусові температури - в'язані вовняні сукні з рукавами-кімоно, сорочки та комбінезони. Окрема гордість марки – стьобані у форматі легких хмар фактури, наприклад, утепленого велюрового костюма із шортами. Адже навіть холод - не привід відмовлятися від чарівництва!

Фото надала прес-служба

Читайте також: Артпроект «Діабет не вирок»

Статті на тему