UA
RU

TG Botanical Fall-Winter 2022

Редагувати переклад
Прес-сніданок TG botanical відбувся 3 лютого в одному з найвідоміших концептуальних кафе міста – Apotek 57 на території магазину та офісу Frama Studio в історичній будівлі Аптеки Святого Павла (заснованої у 1878 року). Гостями презентації TG botanical стали відомі інфлюєнсери та представники міжнародної преси.

TG botanical
 

Колекція TG Botanical Fall-Winter 2022 буквально бере свій початок у землі. Дизайнер бренду – Тетяна Чумак – використовує інноваційні технології для виготовлення біорозкладного текстилю на рослинній основі. А для того, щоб процес виробництва був ще екологічнішим, TG Botanical фарбують тканини пігментами, отриманими з місцевої органічної сировини. До таких відноситься експериментальне фарбування коренем марени, відваром жолудів і лушпинням цибулі. Дані техніки дозволяють досягти землистої колірної палітри, що складається з теракотових, рожевих, бузкових, коричневих та кам'яно-сірих відтінків. Кольори навмисно неоднорідні і з часом тьмянітимуть від впливу сонячного світла та зовнішнього середовища, що тільки підкреслить природне походження кожного виробу.

Що стосується текстилю, то цього сезону TG Botanical використовують вже відомі органічні бавовну та льон, але доповнюють їх матеріалами з місцевих рослин та трав, таких як кропива та коноплі. Остання була використана для виготовлення 100% рослинного хутра.

TG botanical 5

TG botanical 4

TG botanical 3
 

Колекція складається із зручних трикотажних штанів, топів та кардиганів, тренчів, шуб з конопляного хутра та інших предметів гардеробу, які могли б замінити менш екологічні альтернативи.

TG botanical 7

Свої вироби Тетяна Чумак називає «живим одягом», який проходить довгий шлях від моменту появи перших паростків на вологому ґрунті українського поля до готової моделі у студії бренду. Дизайнер прагне втілити цей особливий зв'язок із землею в кожному виробленому виробі, щоб її володар міг відчути себе в обіймах справжньої природи.

TG botanical 6

TG botanical 2

Фото надала прес-служба

Читайте також: SUSTAINABILITY GUIDE: 9 КОРИСНИХ ЗВИЧОК, ЩОБ ДІЛАТИ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ БІЛЬШ ZERO WASTE

Статті на тему