UA
RU

Chanel перевипускає годинник Première на честь 35-Ї річниці культового аксесуару

Редагувати переклад
Модний дім Chanel відзначає 35-річчя культового годинника
 Première. На честь річниці аксесуар було перевипущено. Обличчям рекламної кампанії стала корейсько-американська модель Су Джу Пак.

Chanel перевипускає часи Première на честь 35-ї річниці культового аксесуару-Фото 1

«Носити годинник Première — це як носити трохи духу Chanel і Парижу на зап’ясті. Мені подобається позачасовий, класичний і унікальний культовий дизайн, який уособлює капсулу духу Chanel », - прокоментувала модель. 

В світі годинникового мистецтва Première від Chanel залишається зіркою з моменту його випуску у 1987 році. Восьмикутна форма корпусу повторює обриси та лаковану поверхню пробки флакона легендарних парфумів ChanelN°5, а переплетіння шкіряного ремінця й ланцюжка на браслеті — повторює ручку до  культової стьобаної сумки бренду Модель Première здивувала світ годинників, у якому до цього панували чоловічі правила. Тому що це було сміливо, унікально та дуже сучасно. Через трикультової стьобаної сумки бренду. Модель Première здивувала світ годинників, в якому до цього панували чоловічі правила. Тому що це було сміливо, унікально та дуже сучасно. Через тридцать п’ять років після свого створення цей автентичний урок стилю знов з’явився в своїй оригінальній версії, й володіє головною якістю Chanel — є привабливістю поза часом. дцять п'ять років після свого створення цей автентичний урок стилю знову з'явився у своїй оригінальній версії і володіє головною якістю Chanel — є привабливістю поза годиною.

Chanel перевипускає часи Première на честь 35-ї річниці культового аксесуару-Фото 2

Годинник складається зі сталевого корпусу, вкритого 18-каратним жовтим золотом, та чорного лакованого циферблата. Сталевий браслет-ланцюжок, також вкритий жовтим золотом, має переплетення із чорної шкіри.

Chanel перевипускає часи Première на честь 35-ї річниці культового аксесуару-Фото 3

Запуск нового аксесуара відбудеться 1 жовтня.

Читайте також: ЛЕГЕНДА ПАРФУМЕРІЇ: 5 ФАКТІВ ПРО CHANEL №5 

Статті на тему