UA
RU

Шість містичних фільмів від режисера фільму «Спліт», які хочеться переглянути знову

Редагувати переклад
З 2 лютого в Україні в широкий прокат виходить нова стрічка від видатного містика
 “Стукіт у двері” М. Найта Ш’ямалана
. Серед голлівудських колег режисер давно прославився вмінням створювати оригінальні фільми з несподіваним сюжетом та непередбачуваною розв’язкою. Тому до прем’єри фільму “Стукіт у двері” згадуємо його найвідоміші кінокартини.
Шість містичних фільмів від режисера фільму «Спліт», які хочеться переглянути знову-Фото 1

Кадрі «Шосте почуття», «Година», «Скло»

«Стукіт у двері», 2023

За сюжетом під час відпочинку у віддаленому будинку маленька дівчинка та її родина стають заручниками незнайомців. Вони не розуміють, чому опинилися в полоні, проте від них вимагають зробити безпрецедентний вибір: врятувати людство від апокаліпсису чи зберегти сім’ю. Залишившись без зв’язку з навколишнім світом, родині доведеться знайти вихід, перш ніж вони втратять все.

“Шосте відчуття”, 1999

Дитячий психіатр починає працювати з маленьким хлопчиком на ім’я Коул, який постійно бачить страшні видіння. Щоб допомогти дитині, психіатру доведеться знайти правильний підхід до нього. У цьому йому допоможе шосте відчуття і інтуїція.

“Невразливий”, 2000

Пасажирський поїзд потрапляє в страшну залізничну катастрофу. З усіх пасажирів дивом вдається вижити лише одному чоловіку. Чому так сталося? Згодом герою доведеться з’ясувати неочікувану правду.

"Спліт", 2016

Від визнаного містика М.Найта Ш’ямалана шокуючий і безпрецедентний трилер! Кевін (Джеймс МакЕвой) страждає від психічного розладу: у його тілі живуть понад 23 різних особистості. Одна з них змушує хлопця викрасти і утримувати в полоні трьох молодих дівчат. Демон в людській подобі терзає і грається з полонянками, готуючи їх до пришестя Звіра.

"Скло", 2019

Кінохіти легендарного М. Найта Ш’ямалана «Спліт» та «Невразливий» продовжаться у шокуючому трилері. Небезпечний псих з множинним розладом особистості і таємничий терорист на ім’я «Скло» виходять на слід своїх давніх ворогів. Хто зупинить Звіра в людській подобі?

“Час”, 2021

Нова фантазія від видатного містика М. Найта Ш‘ямалана. Родина вирушає на віддалений тропічний острів, щоб відпочити та чудово провести час разом. Згодом вони розуміють, що за декілька годин перебування там постарішали на десятки років. Тепер усе їхнє життя — лише питання часу…

Автор: Дарія Лотоцька

Читайте також: ХОАКІН ФЕНІКС «ПОСТАРІВ» ЗАРАДІ НОВОЇ РОЛІ У КОМЕДІЇ «УСІ СТРАХИ БО» 

Статті на тему