UA
RU

«Моє прекрасне нещастя»: 10 фактів про нову культову лавсторі

Редагувати переклад
В українських кінотеатрах триває прокаті комедійної лавсторі «
Моє прекрасне нещастя», що розповідає про стосунки харизматичної парочки Еббі і Тревіса. Як обирали головних героїв? Чи права, що у фільмі є цитати для фанатів фільму «Після»? І невже перший тираж майбутнього бестселеру письменниця Джеймі МакГуайр видала власним коштом? Про ці та інші цікаві факти – в нашому матеріалі.

«Моє прекрасне нещастя»: 10 фактів про нову культову лавсторі-Фото 1

Ділан Спроус і його брат-близнюк Коул

Виконавець головної ролі – актор Ділан Спроус має брата близнюка Коула Спроуса: Ділан народився на 15 хвилин раніше. Хлопці розпочали кар’єру в кіно, коли їм ще не було й року: їхня перша робота – роль Патріка Келлі в серіалі «Грейс у вогні», яку вони поділили між собою.

Зараз Спроуси – відомі актори, молодший Коул знімається в популярному молодіжному серіалі «Рівердейл».

В ролі Еббі — супергероїня

Режисер Роджер Камб довго шукав виконавицю головної ролі, поки не побачив Джинні Гарднер: «Після її прослуховування я сказав: «Це вона. Ми знайшли героїню».

Гарднер стала популярною після показу тинейджерськоого супергеройського серіалу «Втікачі», в якому вона зіграла Кароліну Дін. Також глядачі знають акторку за ролями в трилерах «Геловін» та «Падіння» (Fall).

Від авторів франшизи «Після»

Так, за лав-сторі «Моє прекрасне нещастя» стоять продюсери франшизи «Після». Новий фільм про Еббі і Тресіва зняв Роджер Камбл, режисер фільму «Після сварки» , а також молодіжних хітів «Жорстокі ігри» (з Різ Візерспун і Раяном Філліпом). Але «Моє прекрасне нещастя» — весела історія, сповнена оптимізму, гумору і жартів.

Письменниця — фахівчиня з радіографії

Джеймі МакГуайр писала все своє життя: оповідання, історії, дописи, але не вважала себе письменницею. Мабуть, саме тому вирішила отримати серйозну професію – стала бакалавром з радіографії.

Але тяга до творчості перемогла. Її першим твором став містичний роман «Проведіння», потім вона написала «Моє прекрасне нещастя». До речи, перший тираж МакГуайр видала власним коштом – і книжка розійшлася відразу. Джеймі увійшла до списку авторів всесвітньо відомих бестселерів – за версією New York Times.

«Моє прекрасне нещастя»: 10 фактів про нову культову лавсторі-Фото 2

Спроус тренувався по 4 години на день

Заради свого героя – Тревіса «Скаженого Пса» Меддокса, який бере участь у підпільних боях – Ділан наполегливо тренувався по 4 години на день. І так тривало декілька місяців.

Спроус зізнався, що як тільки прочитав сценарі, відразу захотів зніматися в фільмі: «Роджер добре вміє знімати яскраві, швидкі та веселі сцени, які злітають зі сторінки. І це мені дуже сподобалось», —роус. «Саме це спочатку привернуло мене до цього сценарію».

Джинні Гарднер вчилася грати у покер

На початку фільму Еббі Абернаті може здатися звичайною дівчиною, навіть трохи консервативною, але потім вона розкриє свої таланти і темне минуле.

Акторці Джинні Гарднер довелося вчитися швидко тасувати карти – вона цим займалася в будь-які вільні хвилини. А також Джинні брала уроки з покеру – це було весело і цікаво.

Фішки від фанатів «Після»

У стрічці «Моє прекрасне нещастя» — багато фішок та привітів для фанатів «Після». Один з героїв – Шеплі, друг Тревіса, дивиться фільм «Після» і плаче, а ще в нього футболка з надписом про Хардіна. І якщо пам’ятаєте, Ділан Спроус зіграв персонажа Тревора Метьюза у продовженні вище згаданого фільму.

«Моє прекрасне нещастя»: 10 фактів про нову культову лавсторі-Фото 3

Ділан Спроус і його наречена

Більше п’яти років Ділан Спроус у романтичних стосунках з моделлю Victoria’s Secret Барбарою Палвін. І ця красива пара має своїх прихільників. Цікаво, що вони познайомилися на вечірці, а потім Спроус написав Барбарі повідомлення. Але майже півроку дівчина не відповідала Ділану, проте після перших зустрічей вона відчула. Що Спроус – невипадкова людина в її житті.

Про те, що актор і його кохана заручені, стало відомо в березні цього року, як раз напередодні прем’єри фільму.

В Болгарію – на роботу

Зйомки стрічки відбувались в Болгарії і тривали кілька місяців. Перше, про що дізналася акторка Джинні Гарднер після затвердження, що їй треба терміново вилітати у Болгарію. Знімальний процес був завершений в грудня 2021 року.

Жарти на майданчику

Між акторами, виконавцями головних ролей, відразу виникла «хімія» — вони добре порозумілися, легко і весело працювали.

«З Джинні надзвичайно весело працювати, вона чудово співпрацює, добре відтворює емоції в будь-якій сцені », – зізнався Спроус і додав, що хоче й далі працювати з нею.

Вірджинія Гарднер також сказала декілька теплих слів про свого партнера: «Мені було дуже весело з Діланом на знімальному майданчику. Він завжди жартує».

Читайте також: SMALL TALK: ФРАНЦУЗЬКА АКТРИСА НАДЯ ТЕРЕШКЕВИЧ ПРО НОВИЙ ФІЛЬМ ФРАНСУА ОЗОНА  

Статті на тему