Рецепт тижня: гостра сангрія з кавуном
Редагувати перекладПроведіть спекотні дні в компанії освіжаючої сангрі з кавуном.
Сезон кавунів вважатимуться відкритим, отже, саме час готувати прохолодні напої з його основі. Пропонуємо вам спробувати гостру сангрію за нашим рецептом.
На велику компанію:
- 1/2 ст. цукрового сиропу,
- 2 ст. кавуна, нарізаного кубиками, 1
- перець чилі,
- жменя листя м'яти,
- 3 пляшки вина,
- 2 лайми.
Читайте також: ЛІТНІЙ КОКТЕЙЛЬ З ДИНІ: П'ЯТЬ РЕЦЕПТІВ
1. Для початку приготуйте сироп. Для цього змішайте воду та цукор у співвідношенні 1:1, нагрійте на водяній бані, доки цукор не почне танути, потім зніміть з вогню. Зачекайте, поки сироп охолоне.
2. Змішайте в одному посудині кубики кавуна, нарізаний кільцями перець чилі, м'яту та вино. Додайте сироп на смак і помістіть готову сангрію в холодильник на дві години, а краще на добу, щоб напій став більш насиченим. Врахуйте: чим довше стоятиме сангрія, тим гострішою вона стане.
3. Перед подачею додайте в напій лід та тонко нарізаний лайм.
Фото: thekitchykitchen.comСтатті по темі:
МОЄ МОРОЖЕНЕ: 5 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО УЛЮБЛЕНИЙ ДЕСЕРТ