UA
RU

Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду

Редагувати переклад

Нам уже не терпиться спробувати, а вам?

шоколад

Любителям шоколаду присвячується! Швейцарські кондитери доводять, що прогрес не стоїть на місці та представили свій новий продукт – рожевий шоколад. Рожеві ласощі вперше з'явилися на прилавках швейцарської фірми Barry Callebaut і називаються вони «Ruby». 

Читайте також: ЗЛАКОВИЙ РАНОК: ЯК ПРАВИЛЬНО ПРИГОТУВАТИ ГРАНОЛУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Примітно, що шоколад складається повністю з натуральних компонентів без барвників, а рожевий колір дають червоні какао-боби. Шоколад Ruby став першою шоколадною новинкою після винаходу білого шоколаду в 1930-і роки. 

шоколад

За словами виробників, новий десерт має фруктово-ягідний присмак і не такий нудотний, як чорний шоколад. 

Фото: barry-callebaut.com

Статті по темі:

ЯК ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ ЦУКРОВ?

РЕДАКЦІЯ РАЄ: ДЕ ПОЇСТИ СМАЧНОГО УКРАЇНСЬКОГО МОРОЖЕНОГО

Науково доведено: Штучні замінники цукру не допомагають скинути зайву вагу

Статті на тему