UA
RU

Зірковий тренд: плісована спідниця

Редагувати переклад

Селебріті на особистому прикладі доводять, що скромність - зовсім не шлях до забуття, і вибирають інтелігентну спідницю-міді.

Untitled-1

Розамунд Пайк, Олекса Чанг, Наталія Гольденберг

Так, зірка «Гордості та упередження» Розамунд Пайк в образі з плісированою спідницею наголошує на скромну чарівність, доповнюючи її простим чорним топом і класичними босоніжками. Зірка стрітстайлу та бізнес-вумен Наталія Гольденберг пішла далі – її вибір упав на спідницю з плісованої шкіри, яка, звичайно, потребує особливої ​​компанії. В даному випадку дівчина зупинилася на дещо кітчевому масивному поясі з кристалів та сумці з барочними елементами. За сміливість вона традиційно отримала від інсайдерів модне схвалення. У своєму впізнаваному стилі «пропрацювала» спідницю-плісе та Алекса Чанга. It girl створила богемний образ, заміксувавши її з черевиками на шнурівці та вільним светром кольору хмар.

[metaslider id=33753]

Як бачите, поле для фантазії у випадку із цим елементом гардеробу досить широке. Не дивно, адже будучи родом з флепперських 20-х років минулого століття, ця спідниця чудово ладнає з усім, що має на увазі комфорт. Човники на низькому kitten heel, об'ємні джемпери та вільні блузи готові виконувати з нею будь-які клубні танці (і не лише чарльстон).

Статті на тему