UA
RU

Про що жінка мовчить: Христина Соловій, співачка

Редагувати переклад

Нещодавно співачка та авторка пісень Христина Соловій випустила кліп на трек «Втікала», в якому переосмислює частку Мавки з драмі-феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки. Крім того, сингл є анонсом нового альбому Rosa Ventorum, який співачка обіцяє випустити вже у травні. Христина відповіла на питання рубрики Marie Claire.

Про що сьогодні не варто говорити вголос, а про що просто не можна мовчати?

Я дуже довго мовчала про кіберсталкера. Сважала, що це трапляється зі всіма артистами більшою чи меншою мірою і привертати увагу таким чином – не мій стиль. Але він перейшов межу і почав зривати мені концерти, розповсюджувати особисті дані. Я більше не мовчу про це, але ця історія досі не закінчилася.

Коли та з ким останнім часом вам було приємно помовчати?

«Краще мовчи» – це назва пісні з мого нового альбому «Rosa Ventorum» Вона про те, як багато можна втратити спілкуючись лише словами. Є люди, які не чують, що ти говориш, а є ті, котрі розуміють, про що ти мовчиш. Я дуже довго не спілкувалася з колишнім хлопцем, майже три роки. Ми нещодавно зідзвонилися, розмова була приємна, але найприємнішими були моменти, коли ми мовчали.

Коли ви востаннє себе хвалили, а за що сварили?

На зйомках мого нового кліпу я дуже стійко вдавала, що мені не холодно, хоч доводилося приховувати тремтіння, за це похвалила собі. Але на тій же зйомці непристойно вирухала режисера, за що собі зварю тепер.

Назвіть найкрасивішу річ і чому ви її такою вважаєте?

Найкрасивішим досі вважаю внесення блакитно-жовтого прапора до Верховної Ради України 24 серпня 1991 року. Я можу переглядати цей фрагмент сотні разів. Він мене надихає та окрилює. Є в ньому стільки світлої надії та впевненості, що вистачає затьмарити будь-які сумніви самоусвідомлення.

Яким талантом вам би дуже хотілося володіти?

Акторським. Це моя мрія з юності. У кліпах намагаюся відігравати своїх героїнь глибше, ніж цього вимагає жанр, тому продовжую мріяти про роль у кіно.

Якби ви могли залишити тільки одне спогад, щоб це було?

Пісня.

Христина Соловій

Читайте також: #BOOKSHELFY: ПІТЕР КАРДОНУ, ФОТОГРАФ І FASHION-ДИРЕКТОР MARIE CLAIRE

Що личить сучасним чоловікам, а що не прикрашає сучасних жінок?

Всім чоловікам личити добре серце, почуття гумору, охайність і гарний парфум. Як на мене, жінок ніколи не прикрашає грубість, лицемірство, нарощені вії та нігті.

Якби вам довелося себе порівняти із алкогольним напоєм чи коктейлем. Ви який?

Я люблю червоне сухе вино, але чомусь мені здається, що я схожа на ігристе.

До якого поради мами ви не дослухалися, і наразі жалкуєте про це?

Мама радила не проколювати вушка, і я не послухала. Зараз би цього не зробила. У годину юнацького бунту ще був пірсинг у животі, який досі залишився.

Зовнішність якого визнаного красеня завжди здавалася вам перебільшеною? І, навпаки, хто з чоловіків із невиразною зовнішністю видається вам дуже привабливим?

Ох, чоловіча краса для мене вочевидь не у зовнішності. Я захоплююсь чоловічою енергією Аль Пачіно, Роберта Де Ніро, Тома Хенкса, Кевіна Спейсі. Їх важко назвати красунчиками, як від Джастіна Бібера, до якого я зовсім безладна.

Чим пахне щастя?

Яблучним штруделем.

Читайте також: ЧОЛОВІК ГОВОРИТИ: УСЕЇН БЕКІРІВ, ДЖАЗОВИЙ МУЗИКАНТ

Статті на тему