
Просто підпишись: Instagram-акаунти, які допоможуть перейти на здорове харчування
Насправді, готувати смачні та корисні страви не так складно, як здається на перший погляд.
@sproutedkitchen
Дієти, як правило, виключають із раціону шкідливі борошняні та солодкі продукти. Але часом відмовитися від них цілком просто неможливо. Саме для таких випадків з’явився блог Sprouted Kitchen. Його творець Сара розповідає, як готувати навіть найкалорійніші на вигляд страви, але з корисних продуктів. До речі, для затятих ласунів є ще один цікавий обліковий запис, який навчить готувати смачні десерти і при цьому не дбати про калорії. @_amyglen.
Читайте також: Вчені НАЗВАЛИ ВИДИ СПОРТУ, ЯКІ ПРОДОВЖУЮТЬ ЖИТТЯ
@dollyandoatmeal
Найкорисніший аккаунт для тих, хто віддає перевагу вегетаріанській їжі. Якщо вам іноді все ж таки хочеться шкідливих бургерів, які ніяк не вписуються в здорове меню, то вам сюди. Підходи блогера Ліндсі до кулінарії перевернуть ваші уявлення про їжу.
@run_wilde
Працюючи в офісі і будучи зайнятою більшу половину доби, дуже складно дотримуватися правил здорового харчування. Доводиться брати обіди з собою з дому та щодня придумувати на ланч щось нове. Якщо фантазія вже закінчилася, відвідайте цей блог.
Читайте також: Як правильно харчуватися, якщо ви постійно в роз’їздах
@iquitsugar
Відмова від цукру – мабуть, один із найскладніших етапів переходу на правильне харчування. Щоб не зірватися в невідповідний момент, варто використовувати кілька хитрих кулінарних трюків, про які вам розповість автор цього облікового запису.
Фото: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай