Підготовка до Великодня разом з блогерами
Burda Media Ukraine організувала SPRING BLOG DAY у київському ресторані Belkin, де блогери готувалися до Великодня, прикрашаючи паски та дізнаючись про великодні традиції.
Ми зібралися з блогерами в улюбленому ресторані Belkin і разом готувалися до Великодня. За атмосферу відповідав ведучий Олександр Шадров.
Прикрашали паски разом з ТМ Яготинське і ТМ Pripravka та шеф-кухарем Денисом Кисельовим.
ТМ Pripravka, головний інгредієнт WOW-страв – якісні приправи та прянощі. ТМ Яготинське презентували новинку – молочний шейк, Go Shake.
Дегустували нову гранолу від ТМ АХА, гранолу без цукру з бананом, кокосом та насінням.
Слухали лекцію “Великдень в Україні: між сакральністю та народними традиціями” історика, культуролога Ігора Кошіля.
Створювали власноруч прикрасу на Великдень від студії “Справа в квітах”.
Підзарядилися вітамінами від Doppelherz, а саме – Доппельгерц В-комплекс ДЕПО, Доппельгерц System Колаген Екстра, Доппельгерц колаген Екстра, Доппельгерц Комплекс для неї ДЕПО. Це – німецькі безпечні вітаміни та мікроелементи для дітей і дорослих, якість яких перевірена часом і довірою поколінь.
Смакували натуральні соки для усієї родини Smarty та Смартік. Турбувалися про себе з водою Donat, продукт з унікальним поєднанням мінералів з найвищим вмістом магнію в Европі.
Тестували косметику Jean&Len. Цей німецький бренд ламає стереотипи про доглядову косметику.
Отримали подарунки від Bübchen. Їхня косметика – з безпечними компонентами, веганськими натуральними формулами, які турбуються і про дитячу, і про дорослу шкіру.
Пригощались коктейлями Gamondi Spritz. Надихнулися та надихнули фоловерів!
Фото: Burda Media Ukraine