Статуетки з копченого лосося, попкорн із золотою присипкою та коктейль LaLaLand89.
Вже цієї неділі, 26 лютого, у Лос-Анджелесі відбудеться церемонія вручення головної кінопремії року — «Оскар-2017». Після роздачі золотих статуеток голлівудські зірки вирушать на Губернаторський бал, де на них чекає урочиста вечеря. Знаменитий австрійський шеф-кухар Вольфганг Пак, який управляє підготовкою меню для оскарівських вечірок протягом 23 років, розкрив деякі секрети святкового столу.
Для Губернаторського балу Пак приготує понад 50 різних страв, серед яких канапе з лобстерами, тако з креветками та манго, китайський салат з курчам та хрумкими вонтонами, різотто з чорними трюфелями, закритий пиріг з куркою, попкорн із золотою присипкою. Будуть у меню та закуски із символікою церемонії, наприклад, статуетки з копченого лосося.
Щоб нагодувати 1500 гостей вечірки, організатори закупили 7 кілограмів трюфелів, 3500 конусів пасти місо, 160 кілограмів атлантичного тунця, 7500 креветок, 70 кілограмів руколи.
Також Пак запропонує гостям скуштувати коктейль LaLaLand89, натхненний цьогорічним фаворитом — мюзиклом «Ла-Ла Ленд», у якого 14 рекордних номінацій. Коктейль складається з червоного вермуту, витриманого рому, вишневого лікеру та італійського бітера, а зверху його прикрашає піна з бузини із золотим листком. Крім того, в алкогольному меню присутні шампанське Piper-Heidsieck та вина з особистих виноградників Френсіса Копполи.
Статті по темі:
Американська академія опублікувала офіційний трейлер премії “Оскар-2017”
Фото: Gettyimages