UA
RU

Північний вітер: колаборація IENKI IENKI з Національним антарктичним науковим центром України

Редагувати переклад
засновник IENKI IENKI Діма Євенко та його команда кинули виклик самим собі та у співпраці з Національним антарктичним науковим центром України створили новий сучасний верхній одяг для співробітників дослідницької бази імені Вернадського — Antarctic Expedition Parka.

ЄНЬКІ ЄНЬКІ

Ця співпраця — частина нової програми бренду Advanced Research. Основною метою даного проекту є вивчення та подальше використання новітніх технологій для виконання нестандартних завдань у складних та екстремальних погодних умовах.

Парку Antarctic Expedition призначена для того, щоб її власник відчував себе комфортно в найекстремальніших і найскладніших умовах у світі, таких як суворий клімат Антарктиди: в холодну пору року температура повітря опускається до -27°C з частими завірюхами та опадами. Зовнішня її частина виконана з технічної тканини з поліефірного мікроволокна, створеної італійською текстильною фабрикою Majocchi спеціально для цього проекту.

Antarctic Expedition Parka має багатошаровий пуховий утеплювач, оброблений гідроскопічним складом, що гарантує його водонепроникність. Таким чином, парки мають подвійний захист від води — не лише зовні, а й усередині. Між внутрішнім та зовнішнім шарами парки вшита водонепроникна, вітрозахисна та дихаюча мембрана.

IENKI IENKI 1

IENKI IENKI 2

Відобразити результат співпраці IENKI IENKI та Національного антарктичного наукового центру України був запрошений український фотограф Саша Маслов, який вже 10 років живе та працює в Нью Йорку, та відомий своїми документальними фотопроектами “Ветерани” та “Ukrainian Railroad Ladies”, а також співпрацею з The New York Times, Esquire та багатьма іншими. Разом із командою бренду він створив фотопроект, героями якого стали моряки з криголаму “Ноосфера” – судна, яке вперше доставить учасників експедиції до Антарктиди під українським прапором.

Фото надані прес-службою

Читайте також: SMALL TALK: ДИЗАЙНЕР КСЕННЯ ШНАЙДЕР ПРО SUSTAINABILITY

Статті на тему