Провідні шеф-кухарі світу розповіли про те, що завжди зберігають у холодильнику або на полиці із приправами.
петрушка
Вона не тільки робить приготовлену страву красивою з точки зору сервірування, але й надає їй апетитного аромату.
оцет
Декілька крапель цього інгредієнта допоможуть вам досягти балансу смаку. Особливо актуально для любителів м’яса.
лимони
Прекрасні будь-якої пори року. Частку лимона можна подати зі смаженою рибою або, наприклад, шницелем. Крім того, у спеку ніхто не відмовиться від склянки смачного лимонаду.
Часник та розмарин
Часник надає їжі гостроті. Головне – не переборщити з ним і не додавати до страв перед важливими заходами. А розмарин подарує невимовний смак.
Картопля
Універсальний інгредієнт для будь-яких гарнірів та перших страв. Картопля можна смажити, варити, гасити. Одним словом, робити все, що завгодно.
Вершкове масло та сіль
Саме вони перетворюють звичайні, повсякденні рецепти на страви ресторанної кухні.
Яйця
З цього продукту і з його додаванням можна приготувати різні страви, починаючи від млинців і закінчуючи омлетом.
Помідори
Якби в природі не існувало помідорів, нам довелося б їх придумати. А якщо ні, то десятки смачних рецептів опинилися б під загрозою.
Лук
Важко згадати хоча б одну кухню світу, в якій цибуля не займала б почесне місце у першій десятці продуктів.
Листя каррі
Мають пряний аромат. Відмінно підходять для додавання в супи, гарячі овочеві страви та закуски.
Статті на тему
Осінні рецепти: п’ять страв із білими грибами
Страви на Хелловін: рецепти закусок
8 Instagram-акаунтів про здорове харчування, на які варто підписатися