UA
RU

Ресторан «100 років тому вперед» презентував оновлене меню 

Редагувати переклад
У перший рік після відкриття ресторан "100 років тому вперед" був абсолютно сфокусований на стравах автентичної української кухні. Після карантинного періоду співвласники ресторану вирішили скоригувати вектор розвитку, та додали до меню більше трендових страв.

Ресторан «100 років тому вперед» презентував оновлене меню - Фото 1

«З самого відкриття наше меню було побудоване на українських, але досить дивних для гостей стравах, таких як «Гамула», «Тетеря» або «Качана каша». Це автентичні, українські страви, які були у нашій країні історично і які ми знайшли за допомогою проведених нами досліджень. За два місяці у нас була година для того, щоб проаналізувати вподобання наших гостей, та стати кращими. Після вимушеної паузи, пов'язаної з пандемією, ми розробили нове меню, в якому до автентичної кухні додали comfort food, і якщо раніше їжа у «100 років тому вперед» дивувала, то тепер ще й породжує бажання їсти її кожного дня. 

Наприклад, тепер у нас можна буде замовити пасту з тунцем або салат із осьминогами. Наше меню складається з двох частин, перша — автентичні українські страви (частина, що уособлює першу частину назви нашого ресторану: «Сто років тому» та друга — comfort food, яка асоціюється з іншою частиною назви: «Тому вперед»). Таким чином, тепер ми розвиваємо два формати.

Читайте також: РЕЦЕПТ ДНЯ ВІД ЄВГЕННЯ КЛОПОТЕНКА: ОЛАДКИ З КАБАЧКОВ З БАНАНОМ

Раніше серед наших гостей було близько 30% іноземців та 70% українців. Тепер же, після карантинного періоду, іноземців в Україні стане набагато менше, і це стало своєрідним штовхачем для нас. Ми вирішили зробити наше меню зрозумілішим, але не менш витонченим. Тепер прогулюючись пейзажною алеєю гості зможуть заходити до нас і замовляти не лише автентичну українську їжу, але й більш зрозумілі для них страви. Адже далеко не всі розуміють що таке «Верещака», і ми можемо запропонувати більш зрозумілі страви, аби гості відчували себе максимально комфортно», — розповів Євген Клопотенко, співзасновник та бренд шеф ресторану «100 років тому вперед».

Для тих українців, які поки не можуть літати, але хочуть насолоджуватися високою кухнею рівня TOP 50 restaurants, у «100 років тому вперед» створили мережу під назвою «Нейронні зв'язки», а також спеціальне обладнання, яке забирає всі кольори та аромати по черзі.

Серед страв, які обов'язково рекомендує бренд-шеф:

Бебі-восьминоги з м'ятним соусом, копченим баклажаном та запеченою картоплею

Ресторан «100 років тому вперед» презентував оновлене меню - Фото 2

Найкурчіша батер чікен з молодою картоплею

Ресторан «100 років тому вперед» презентував оновлене меню - Фото 3

Паста із середземного моря з тунцем та петрушкою

Ресторан «100 років тому вперед» презентував оновлене меню - Фото 4

Статті на тему