UA
RU

Велика п'ятірка: найпопулярніші моделі plus-size

Редагувати переклад
Вони доводять, що розмір – це не головне.
 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Candice Huffine (@candicehuffine)

Кендіс Хафін

Кендіс з'являлася на обкладинках світових глянцевих журналів та знімалася для календаря Pirelli. Її краса в рамках 48-го розміру не викликає сумнівів. Не маючи схильності до худорлявості, Кендіс таки вдалося реалізувати свою мрію — стати моделлю, при цьому затребуваною і високо оплачуваною. Треба сказати, Кендіс завжди виглядає підтягнутою – дівчина багато часу присвячує боксу і дуже любить бігати.

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ASHLEYGRAHAM (@ashleygraham)

Ешлі Грем

Ешлі надихає дівчат усіх форм – у всьому світі. Вона має лінію купальників власного дизайну, мета яких — переконати дівчат розміру «плюс» у їхній красі. Вона - одна з найвідоміших plus size моделей, на рахунку якої десятки журнальних обкладинок, а також титул першої моделі з формами, що з'явилася на обкладинці Sports Illustrated Swimsuit Issue. Вона також виступає як лектор у старших школах, розповідаючи про рух body positive, та разом із благодійними місіями їздить Південну Африку.

Читайте також: СМІЛИЙ ВИХІД: ВАГІТНА ЕШЛІ ГРЕМ НАДІЛА СУКНЯ З ЛАТЕКСУ

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Crystal Renn (@crystalball1111)

Кристал Ренн

Кристал Ренн зараз складно назвати моделлю plus size, але пік її кар'єри припав на період, коли дівчина була у 50-му розмірі. У 2010-му році сам Карл Лагерфельд, який має звичку невтішно висловлюватися про повних людей, запросив її брати участь у показі круїзної колекції Chanel. За своє життя Крістал Ренн встигла стати моделлю у трьох категоріях. З 14 років вона виснажувала себе дієтами, заробивши анорексію, потім досягла справжнього успіху як plus size модель, а в даний момент вона у своїй ідеальній вазі та повній гармонії.

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від taralynn (@taralynn)

Тара Лінн

Тара Лінн зайнялася модельним бізнесом, щоб сплатити за коледж, а сьогодні вона — одна з найвідоміших plus size моделей за межами США. У ранній юності вона комплексувала з приводу кількох «зайвих» кілограмів, проте невдовзі зрозуміла, що її тіло виглядає привабливим, і з нею згодні мільйони.

Читайте також: БЕРЕМ ПРИКЛАД: БЛОГЕРИ PLUS-SIZE, ЯКІ пишаються своїми формами

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Robyn Lawley (@robynlawley)

Робін Лаулі

Ця австралійська модель не соромиться освідчуватися в любові до їжі, про яку розповіла у своїй книзі рецептів. Вона перша модель plus size та обличчя модного Будинку Ralph Lauren. Випускає лінійку власних купальників, а також закликає відмовитись від ярлика plus size.

Статті на тему