UA
RU

Опубліковано рейтинг найуспішніших моделей

Редагувати переклад

Вчора американське видання Forbes представило результати щорічного рейтингу найвищих топ-моделей.

Жизель Бундхен

Перше місце списку обійшлося без сенсацій. Його вже 14 років поспіль займає Жизель Бюндхен. Бразильська супермодель за даними журналу заробляє набагато більше своїх колег та має контракти з провідними світовими брендами – Chanel, Carolina Herrera та багатьма іншими. Крім того, модель успішно розвиває власну лінію білизни та косметики. Цього року доходи Бюндхен експерти оцінили у 30,5 млн.

На другому місці опинилася одна з ангелів Victoria's Secret Адріана Ліма. Її доходи склали $10,5 млн. Ліма зуміла отримати срібло у рейтингу завдяки успішним контрактам, які вона підписала цього року. Серед них – співпраця з Maybelline та IWC watches.

Адріана Ліма

Замикає трійку лідерів Кендал Дженнер. Варто зазначити, що дівчина досягла великих успіхів і піднялася з 16-го рядка рейтингу на переможний п'єдестал. Дженнер – найпопулярніша дівчина у Instagram. Кількість її передплатників вже досягла 60 млн користувачів. Бронзу зі зведеною зіркою Кім Кардаш'ян поділила ще одна топ-модель Карлі Клос. Обидві дівчата заробили по $10 млн.

Кендалл Дженнер

Лідируючі позиції списку займають також Кара Делевінь, Джіджі Хадід, Розі Хантінгтон-Уайтлі і т. д. Загальний дохід першої двадцятки списку найвищих моделей світу склав $ 154 млн.

Статті на тему
Модель plus-size Тесс Холлідей звинуватила Facebook у бодішеймінгу
Plus-size модель Ешлі Грем стала обличчям H&M
Амаль Клуні стане моделлю?

Фото: Gettyimages

Статті на тему