UA
RU

Жизель Бюндхен зніметься у серіалі

Редагувати переклад

До співпраці модель запросив канал National Geographic.

Супермодель та активіст-еколог Жизель Бюндхен з'явиться у документальній серії National Geographic Channel, присвяченій знищенню Амазонки та зусиллям, які робляться для її порятунку. Бюндхен знову використала Instagram, щоб оголосити цю новину, так само, як і минулого тижня вона повідомила про свою причетність до кампанії. ООН Wild for Life.

Бюндхен не довго роздумувала над пропозицією, адже вона має торкнутися природи її рідної країни — Бразилії. Вона випробуває себе як кореспондента, який досліджує зникнення лісів та зміну клімату. Про це Жизель написала англійською та португальською мовою під фотографією, де вона сидить під величезним деревом.

Серіал, як очікується, стартує у жовтні і, окрім Жизель Бюндхен, у щотижневих епізодах з'являться Джессіка Альба та Олівія Манн, які також є екологічними активістами та вже підковані у складнощі роботи в жанрі репортажу на тему довкілля.

У своєму Snapchat, до якого вона приєдналася раніше цього тижня, бразильська модель вже поділилася першими кадрами з нового серіалу - вона проїхала катером прекрасною Амазонкою.

Статті на тему