UA
RU

Бейонсе розповіла про свою весільну сукню

Редагувати переклад

Не у кожної матері є вміння та можливості розробити дизайн весільної сукні для своєї дочки. У Тіни Ноулз, матері Бейонсе, є і те, й інше.

наряди Бейонсе

Тим не менш, нещодавно з'ясувалося, що сама співачка не в захваті від такої ініціативи матері.

Вона була така мила, що дозволила мені це зробити.

— зізналася на недавньому телешоу Тіна, яка розробила багато сценічних костюмів Бейонсе, натякаючи таким чином, що сукня значно сподобалася Тіні Ноулз, ніж самій співачці.

З'ясувалося, що наступного дня після урочистої події Бейонсе сказала, що вона дозволить своїй дочці вибрати весільне вбрання самостійно.

А ще раніше на Fashion Icon CFDA Award співачка заявила публіці, що її мати займалася дизайном не лише весільної сукні, а й багатьох інших нарядів: випускної сукні, одягу для перших церемоній вручення премій CFDA Awards та Grammy. І саме у цьому співачка бачить справжні можливості моди.

Якщо згадати ранні інтерв'ю матері Бейонсе, стає зрозуміло, чому її дочка так часто зверталася до неї за допомогою. Коли співачка тільки-но починала свою зіркову кар'єру, у неї просто не було можливості замовляти вбрання у провідних дизайнерів, а її мати розсудила так: якщо життя підкидає лимони, то треба робити з них лимонний сік. І сама стала дизайнером Бейонсе.

стиль Бейонс

зірковий стиль Бейонсе

сукні Бейонсе

Статті на тему