UA
RU

Будинок Chanel створив сукні та ювелірні вироби для Крістен Стюарт та Блейк Лайвлі

Редагувати переклад

Кохання між Chanel та Вуді Алленом зростає.

e59ee7750f0007a1b1a839619e4291eb

Після появи Кейт Бланшетт у білому жакеті Chanel у «Жасмін» режисер знову звернувся до допомоги французького Дому, щоб замовити сукні для Крістен Стюарт. Café Society, який відкрив Канський кінофестиваль 11 травня

Фільм, дія якого розгортається у тридцяті роки, також демонструє безліч ювелірних виробів Chanel на героїнях Стюарт, Блейк Лайвлі та інших акторок у сцені у нічному клубі.

f94008e7481b100ea44b988a45f640a9

Художник по костюмах Сюзі Бензінгер, яка також працював над «Жасміном», вивчала архіви Chanel, щоб розробити гардероб Стюарт. В результаті їхньої спільної роботи були достовірно відтворені два періоди сукні. Втім, улюбленицю Карла Лагерфельда, Крістен, Будинок одягнув з ніг до голови – для її героїні також надали шорти, штани та взуття.

Я не могла працювати над цим фільмом та не звернутися до Chanel. У двадцятому столітті Шанель була втіленням стилю, розкоші та гламуру,

- сказала Бенцінгер. Вона також використала сучасні ювелірні вироби, натхненні оригінальним дизайном, створеним Габріелем Шанелем у тридцяті роки.

Чудова простота суконь Chanel стала полотном для демонстрації коштовностей. Досить одягти просту елегантну сукню на актрису, додати брошку Chanel чи сережки – і в мене миттєво виходив чарівний образ.

923eeffe8aad5141fc8bedf11dac5258

Chanel цього року має особливий вплив на Канни. Будинок також надав одяг (і профінансував) "Персонального покупця" режисера Олів'є Ассаяса, а також виконавиці головної ролі Крістен Стюарт, хоч її героїня має складні стосунки з дорогими речами.

Я граю когось, кого дуже приваблюють блискучі, красиві та поверхові речі, за що вона насправді себе ненавиділа. О так, це дивно,

- сказала Крістен Стюарт.

Статті на тему