UA
RU

Кейт Міддлтон у чорних вбраннях на церемоніях з нагоди Дня пам'яті у Великій Британії

Редагувати переклад

Цими вихідними, 12 та 13 листопада, у Великій Британії відбулися заходи, присвячені Дню пам'яті полеглих у боях.

Герцогиня та герцог Кембриджські

У суботу в королівському Альберт-Холі відбувся фестиваль Royal British Legion Festival, який відвідали члени королівської родини: королева Єлизавета II та її чоловік принц Філіп, Кейт Міддлтон, принц Вільям, герцогиня Корнуольська Камілла та інші. Всі представники монаршого клану були одягнені в одяг темних тонів, прикрашений символом Дня пам'яті червоним маком.

Фестиваль з нагоди дня пам'яті у Великій Британії

Герцогиня Кембриджська зупинила свій вибір на чорному строгому пальті від британської марки Temperley London, яке доповнила класичними чорними човниками та клатчем у тон.

Кейт Міддлтон та принц Вільям

Наступного дня члени королівської сім'ї взяли участь у параді, який пройшов біля Кенотафа – пам'ятника загиблим у Першій світовій війні. Королева Єлизавета II, принци Чарльз, Гаррі та Вільям поклали до монумента вінки з маків. Кейт Міддлтон, герцогиня Корнуольська Камілла та графиня Уесекська Софі спостерігали за тим, що відбувається з балкона Форін-офісу.

Кейт Міддлтон, герцогиня Корнуольська Камілла та графиня Уессекська Софі

На параді Кейт з'явилася у чорному пальті від Diane von Furstenberg з колекції 2008 року, прикрашеному трьома червоними маками. Образ доповнили елегантний крислатий капелюх і перлинні сережки.

герцогиня Кембриджська

Статті по темі:

Спосіб дня: Кейт Міддлтон у вечірній сукні Self Portrait
14 пар взуття Кейт Міддлтон
Образ дня: Кейт Міддлтон у блакитному костюмі у стилі Джекі Кеннеді

Фото: Gettyimages

Статті на тему