UA
RU

Слухання у справі про розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд відклали

Редагувати переклад

Сьогодні, 17 червня, мав відбутися суд у справі про скандальне розлучення Ембер Херд та Джонні Деппа, але його відклали на невизначений термін.

The Art of Elysium Presents The 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler - Red Carpet

При цьому прес-секретар Верховного суду Лос-Анджелеса Мері Херн поспішила заявити, що не варто шукати в цьому прихованого сенсу, оскільки перенесення слухання - справа звичайна. Джонні Деппу досі заборонено наближатися до своєї дружини менш ніж на 90 метрів (ухвала діятиме до 15 серпня), а Ембер Херд так само планує домогтися від чоловіка аліментів.

Нагадаємо, що 23 травня 30-річна актриса подала заяву на розлучення, причиною якої, за словами Херд, стала агресивна поведінка її чоловіка. Джонні, нібито, бив молоду дружину через ревнощі до її колишньої дівчини, а Ембер весь час терпіла, поки в будинку пари не стався черговий скандал, під час якого Депп запустив у неї телефоном. На Деппа одразу ж обрушився шквал суспільного гніву, але колишні дружини актора поспішили виправдати Джонні. Одна з них Ванесса Параді заявила, що батько її дітей ніколи не піднімав на неї руку, та й взагалі поводився завжди дуже м'яко.

Читайте також: 7 неуспішних фільмів Джонні Деппа, які варто подивитися

Слідом за Параді на бік Джонні став його близький друг, який розповів, що Ембер Херд намагається шантажувати свого чоловіка через гроші. Адже перед весіллям актори не уклали шлюбний контракт, отже, Ембер може відсудити у Деппа половину майна:

Своїми заявами Херд намагається зробити так, щоб рішення про фінансове забезпечення винесли суд передчасно.

62

Слова «інсайдера» підтвердив і адвокат Джонні Деппа. За його словами, Ембер Херд не хоче давати свідчення про побиття під присягою.

Вона та її представники витратили багато часу та зусиль, щоб розповісти про те, що відбувається ЗМІ. Тепер настав час зробити це в суді. Але вона відмовляється надати документи, які нібито можуть підтвердити її слова, і вона відмовляється відповідати на запитання під присягою.

Через кілька днів після заяви адвокат спробував зайти в будинок Деппа і Херд, щоб забрати деякі речі свого клієнта, але представник Ембер викликав поліцію. Один із співробітників правоохоронних органів Лос-Анджелеса, що прибули на виклик, пояснив, що цей крок жодним чином не порушує судової заборони наближатися до Ембер Херд:

Поліція прибула саме для того, щоб проконтролювати суворе дотримання судових приписів.

великий палець руки

Статті по темі:

Зірковий тренд: сукні з квітковим принтом
Ештон Катчер і Міла Куніс чекають на другу дитину
Десь літо: селебріті в бікіні
Найкращі образи total black Мері-Кейт та Ешлі Олсен
В'єтна, Греція, Камбоджа: де відпочивають селебріті

Статті на тему