UA
RU

Ванесса Параді розповіла про сімейне життя з Джонні Деппом

Редагувати переклад

Здається, Ембер Херд продовжує наживати собі ворогів від імені родичів Джонні Деппа.

16 (1)

З того часу, як Ембер вийшла заміж за Джонні Деппа, шанувальники актора розділилися на два табори: одні обожнювали ефектну блондинку, інші – ненавиділи за те, що вона зруйнувала шлюб Деппа та Ванесси Параді. Хоча варто зазначити, що і до шлюбу з Джонні, Ембер Херд не була улюбленицею публіки: раніше актриса влаштовувала гучні вечірки і стверджувала, що ніколи не вийде заміж.

І ось тепер, коли тридцятирічна Ембер заявила, що Джонні Депп побив її, на бік останнього стала не тільки велика армія шанувальників, а й знаменитості. Так, наприклад, дочка актора Лілі-Роуз сказала, що її батько - найдобріша і найнеконфліктніша людина. І слова дівчинки можна було б поставити під сумнів, якби її не підтримала власна мати — Ванесса Параді. А вона, як ніхто інший, знає характер Джонні. Пара прожила у цивільному шлюбі чотирнадцять років і за цей час, за заявою Параді, чоловік жодного разу не підняв на неї руку.

"Від Щасливого мандрівника (Mal De Pierres)" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Джонні Депп – батько моїх дітей. Він добрий, люблячий і коханий чоловік. Усім своїм серцем я вірю, що всі ці обурливі заяви неправда. За всі роки, що я знаю Джонні, я ніколи не зазнавала фізичного насильства, і все це зовсім не схоже на людину, з якою я прожила чотирнадцять прекрасних років.

Вторить француженці ще одна колишня Деппа - Лорі Енн Еллісон, яка була одружена з актором два роки. Жінка розповіла, що її колишній чоловік був тихою та спокійною людиною, він ніколи бив її і навіть не підвищував голос.

великий палець руки

Статті на тему