UA
RU

Тиждень весільної моди у Нью-Йорку: найкращі образи

Редагувати переклад

3D-квіти, банти, пастельні тони та оголені плечі – основні тренди весільного Тижня моди у Нью-Йорку.

За традицією, Кароліна Еррера представила елегантні образи, що поєднують класику та сучасні тенденції. Витонченість, легкість та лаконічність – ключові моменти нової колекції.

[metaslider id=36456]

 

Oscar de la Renta представив колекцію, в якій органза кольору слонової кістки поєднується з вишивкою, бісером та кристалами Swarowski. Сукні припадуть до смаку шанувальникам простоти та лаконічності.

[metaslider id=36463]

 

Нову весільну колекцію Marchesa називають однією з найкращих на сьогодні. Вона натхнена казковим садом, тому квіти каскадами спускаються нарядами наречених. Крім того, багато суконь мають знімні спідниці, що дозволяє з легкістю змінювати свій образ під час святкування.

[metaslider id=36470]

 

Vera Wang вкотре нехтує традиціями. Образи її весільної колекції розкуті та оригінальні, що передають дух куртуазного кохання, захованого десь у квітучих садах старовинного замку.

[metaslider id=36482]

 

Дженні Пекхем описала свою весняну весільну презентацію як «середньозахідні фантазії». У своєму нью-йоркському виставковому залі вона відтворила фермерське весілля в комплекті з тюками сіна та кантрі-музикою з музичного автомата. Волосся моделей вклали в акуратні хвилі та вільні коси, що передають богемний, циганський дух колекції.

[metaslider id=36491]

 

Monique Lhuillier відзначає своє 20-річчя цього року, і на честь цієї події дизайнерка звернулася до архівів, щоб зібрати все найкраще в одній колекції, яка сповнена химерних нарядів з органзи з виконаним вручну декором, суконь у білизняному стилі з тонкими вишивками та глибокими вирізами .

[metaslider id=36498]


Статті по темі: 

Elie Saab запустив лінію весільного вбрання
Весілля за знаком Зодіаку
9 найкращих beauty-засобів для весільного образу
В чому піти на весілля: 5 модних образів

Статті на тему