UA
RU

«Я на 49 відсотків жінка»: Райан Гослінг про жінок та їхню силу

Редагувати переклад

Райан Гослінг по-справжньому захоплюється жінками.

"The Nice Guys" Photocall - The 69th Annual Cannes Film Festival

Хіба нам потрібна ще одна причина, щоб любити Райана? Але він перевершив себе, коли сказав, що жінки багато в чому кращі за чоловіків. Це не привід нам занадто зазнавати, адже ми виступаємо за рівність можливостей та прав, проте приємно вкотре почути комплімент.

Я думаю, що жінки кращі, ніж чоловіки. Вони сильніші. Більш розвинені. Ви можете сказати це, особливо якщо у вас є дочки, коли ви бачите їх у ранньому дитинстві, і начебто на дріжджах відразу обганяють хлопчиків.

35-річний актор одружений з акторкою Євою Мендес, у шлюбі з якою народилися двоє дочок, і, до того ж, він ріс серед жінок — виховувався матір'ю і старшою сестрою. Коли актора під час недавнього інтерв'ю запитали, наскільки відсотків він жінка, він відповів, що «на 49 відсотків, а іноді 47», і це залежить від того, який день його спіймають.

Гослінг також сказав, що хотів би побачити президентом жінку

Я думаю, що [США] потребує дотику жінки. Жінки мені завжди подобалися більше. Вони кращі, ніж ми. Вони роблять мене краще.

Актор також сказав, що його не турбує власна популярність і об'єктивованість, адже чоловікам не завадило б побути в центрі цієї проблеми.

Фото: Gettyimages

Статті на тему