UA
RU

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі

Редагувати переклад
Тринадцята зустріч жіночого клубу Ілони Гвоздьової Ukrainian Women Unity (UWU) була багата на несподіванки: від похмурого дня із сильними зливами наприкінці червня до сюрпризів із появою неймовірно цікавих зіркових гостей.

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 1

Спочатку на традиційний бранч спільноти завітав спікер та організатор психологічних семінарів і тренінгів, колишній радник Офісу Президента України Олексій Арестович. Його лекція стосувалася жіночого психологічного здоров’я, ситуацій, коли надмірний контроль та тривожність позбавляють жінку можливості мати щасливі стосунки із собою та зі своїм партнером. Олексій також долучився до збору на тепловізійний монокуляр для першого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі», який цього разу було відкрито на бранчі. Спільними зусиллями вдалося перевершити ціль та зібрати 107 тисяч гривень, що дозволить закупити для батальйону два таких тепловізори. Нагадаємо, що до заходу жіночій спільноті вдалось накопичити 187 тис грн для допомоги постраждалим людям внаслідок вибуху на Каховській ГЕС, а також 25 тис на придбати необхідних меблів для облаштування дитячого будинку «Чебурашка». Не дивлячись на велику завантаженість, поміж зйомками та концертами, до заходу долучився співак, композитор, народний артист України Павло Зібров. Запальне виконання улюблених старих та нових хітів змусило публіку піднятися зі своїх місць та танцювати разом зі співаком. Символічно і те, що одну з найвідоміших пісень про Київ — «Хрещатик» — було виконано у ресторані Idillio, де й відбувався захід.

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 2

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 3

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 4

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 5

Зворушливим та часом навіть моторошним видався виступ правозахисниці Людмили Гусейнової. Людмила, що нещодавно пережила досвід полону та повернулася завдяки обміну, розповіла про реальні умови, у яких і наразі перебувають полонені українки у державі-агресорі: виїзд на допити із мішками на голові, побиття, насилля тощо. Правозахисниця закликала усіх підтримувати цих героїчних жінок та розповідати їх історії, аби надати розголосу тій жорстокості, у якій вони знаходяться. Надія Матвєєва, коуч, журналістка та телеведуча каналу СТБ, свій виступ на заході присвятила поняттю «щастя». Акушер-гінеколог Анастасія Пилипенко розповіла про сексуальне здоров’я та як про нього піклуватись в умовах війни. Неймовірне шоу гості побачили від ілюзіоніста Антона Абрашекова. Свої пісні гостям подарували Bazhana та Тоня Матвієнко. У відвертому інтерв’ю головній редакторці Viva та продюсерці соціальних проєктів Іванні Слабошпицькій, вона розповіла, як вона та її близькі  перебували у еміграції, й наскільки раді врешті повернутися додому та жити усі разом. Чуттєвий танець публіка побачила у виконанні заслуженого майстра спорту України, засновника школи і театру танцю, учасника телевізійних проєктів — Віталія Загоруйко та професійної танцівниці — Наталії Слісаренко. Влад Ковальов, як експерт із створення відеокотенту, який вже тривалий час робить якісний відеоматеріал для бранчів UWU, врешті вирішив поділитися із гостями базовими лайфхаками, аби усі учасниці клубу могли робити гарний контент для власних соцмереж.

Свій традиційний танцювальний майстер-клас в цей раз Ілона Гвоздьова довірила у надійні руки співака та хореографа Амадора Лопеса. А наприкінці заходу драйвовим виступом гостей порадувала співачка Марта Липчей. Артистка є ініціатором туру «Нескорені», який обʼєднує тисячі людей заради благодійної мети – зібрати кошти на реабілітацію та протезування українських воїнів.

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 6

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 7

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 8

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 9

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 10

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 11

Марта Липчей, Людмила Гусейнова, Павло Зібров на благодійному бранчі-Фото 12

Автор тексту: Марина Бучко, фото: Володимир Коваленко, Сергій Пришляк, Катерина Славська

Читайте також: ТЕМИ, ЯКІ НЕ ЗВИКЛИ ОБГОВОРЮВАТИ ВГОЛОС: ВИЙШОВ ПЕРШИЙ ВИПУСК ПОДКАСТУ ВІД МІШЕЛЬ АНДРАДЕ ТА АЛІНИ ГИСЕВОЇ 

Статьи по теме